Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.

Ana María Aldón ja ha comunicat la seva decisió a Ortega Cano

Ana María Aldón sembla que està fent passos importants a favor del seu futur

Ana María Aldón fa setmanes que es troba al focus mediàtic. I el motiu principal és que unes declaracions seves manifestant estar farta de certes actituds del seu marit, Ortega Cano, han suscitat rumors. Sí, concretament que cobrin força les xerrameques que la separació del matrimoni és imminent.

En les últimes hores aquestes especulacions han adquirit més força si és possible. I és que segons sembla, la dissenyadora ha decidit donar-li un ultimàtum al torero. Però, també sense passar per alt que està fent una cosa inesperada: està buscant casa.

Ana María Aldón i l'avís al seu marit

Ana María Aldón fa uns dies va dir a 'Viva la vida' que no podia suportar més la situació que viu al si de la seva parella. Va afirmar que ella vol fer coses, sortir i gaudir del moment, però la seva parella no. Una situació que la té molesta: «Ho dic i no fa efecte, jo ja no sé de quina manera dir-ho».

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón ha reconegut que està cansada del que viu amb Ortega | Mediaset

És més, va reconèixer que no podia suportar més que ell estigui constantment recordant Rocío Jurado i parlant de l'amor que sent per ella. I és que això fa que «estem venerant una persona que, malauradament, fa molts anys que no hi és. Per als que tenim al costat, no tenim res?».

Tots aquests retrets cap al torero són fruit del cansament d'Ana María Aldón, que, segons la revista 'Semana', ha decidit donar-li un ultimàtum a Ortega. Segons es publica, li ha deixat de manifest que té ganes de viure la vida, i tot esperant que reaccioni. Però, això no és tot, ja que, encara que ell no vol anar-hi, ella li ha indicat que anirà al Rocío.

Ana María Aldón i els seus plans inesperats

La col·laboradora no deixa d'advertir al destre que s'ha de 'posar les piles', però sembla que no ho fa. Per això no dubta a començar a preparar plans per a si mateixa i el seu futur. De fet, així li ho ha donat a conèixer Paloma García Pelayo a 'El programa de AR'.

Exactament, la periodista ha indicat que Ana María Aldón «està cursant un màster des de fa setmanes i està a punt d'acabar-ho. Està buscant no només un lloc pel qual seria el seu taller, fins i tot es pot parlar que està buscant una casa. Sí, un altre lloc per viure».

«Aquesta dona està demanant a crits canviar de vida. Si el seu marit la segueix o no... vet aquí», incidia la periodista.

De la mateixa manera, ha deixat de manifest que la situació entre el matrimoni canvia quan ella torna de 'Supervivientes'. Suposadament, «tenen una discussió important a la Costa Ballena i això és un punt d'inflexió».

Alessandro Lequio, que ha estat molt crític amb Ana María Aldón, no ha volgut quedar-se callat i li ha retret el seu comportament, dient: «En tota aquesta història, allò que veig de fons és una dona que, amb tota la licitud del món, vol independitzar-se del seu marit en tots els sentits».

A això hi afegia: «Però, en comptes d'agafar les maletes i anar-se'n, vol fer pena i sentir-se justificada. Perquè quan una parella es trenca, en aquest cas unilateralment, el que no s'hi val és fer-se la víctima, que és el que està intentant».

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ana María Aldón sembla que ha decidit agafar les regnes de la seva vida, encara que sigui allunyada d'Ortega Cano | GTRES

Opinions a part, el que queda és esperar per veure com actuarà Ana María Aldón a partir d'ara. Hi ha curiositat per saber si definitivament decideix marxar de la llar familiar, cosa que no seria la primera vegada que fes. I és que cal recordar que fa uns anys el va abandonar i va estar diversos mesos vivint a Sanlúcar de Barrameda, encara que al final va tornar a Madrid amb el seu marit.