Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón deixa d'amagar l'altre nom del veritable pare del seu fill petit

A llum una desconeguda actitud del marit d'Ana María Aldón

Per descomptat, l'escàndol sobre la relació d'Ana María Aldón i Ortega Cano segueix el seu curs. I és que, a mesura que van transcorrent els dies, cada cop van sorgint més rumors al voltant del matrimoni.

No només no ajuden en absolut les seves respectives intervencions a plató a aclarir aquesta polèmica situació, sinó tampoc els testimonis d'altres personatges públics.

En aquesta ocasió, la segona docu-sèrie de Rocío Carrasco, En el nombre de Rocío, està provocant que el marit de la dissenyadora estigui, encara més, a l'ull de l'huracà. I no és estrany la veritat, perquè a mesura que es van emetent episodis, el conflicte familiar i l'escàndol mediàtic creixen considerablement.

Ara, a la darrera entrega del documental de Rociíto, Ana María Aldón ha descobert una faceta desconeguda del seu marit i que acaba de sortir a la llum.

Ana María Aldón
Ana María Aldón, muda pel que ha dit Rociíto sobre el seu marit| EUROPA PRESS

La fama de 'garrepa' d'Ortega Cano

No hi ha dubte que aquest any ha estat especialment dur per a Ana María, ja que la seva crisi matrimonial amb el torero acapara cada cop més titulars i té pinta que aquesta situació no se solucionarà, almenys de moment.

Per part d'Ortega, la veritat és que Aldón és conscient de tot el que ha de bregar el seu encara marit dia rere dia. I és que, a més d'estar al focus d'atenció de la premsa, el destre també rep l'assetjament diari a causa de la docu-sèrie de què va ser la seva fillastra.

A l'última entrega del documental, Rociíto ha confirmat el que era un secret de domini públic. Segons la filla de La más grande la famosa garreperia que precedeix el marit d'Ana María seria verídica perquè es va negar a pagar el tractament de Rocío Jurado a Houston.

«No es va portar bé amb la meva mare», començava dient la dona de Fidel Albiac. «Ell mai tenia diners, ni pagava», explicava contundent.

Així mateix, en els darrers i delicats moments de la cantant, la seva avarícia va provocar que es produís una tensa situació. «Sempre ha estat molt garrepa, és una descripció crua i pelada. Ell sempre ha estat un home molt poc després i molt avar», assegurava. Aquestes paraules se sumen a les quals un dia va pronunciar una Rosa Benito al Deluxe.

La veritat és que, tal com ella assegura, al principi, aquesta actitud d'Ortega Cano va ser presa en gràcia i sense importància. De fet, tant va ser així que fins i tot part de la família de l'artista va decidir posar-hi un sobrenom.

Segons la mare de Rocío Flores, la primera vegada que va sentir el sobrenom que van posar al marit d'Ana María Aldón va ser quan va tenir una conversa amb el seu oncle Juan.

«Un dia, a La Moraleja, jo estava allà pul·lulant amb el meu oncle Juan i va sortir que ell (José Ortega Cano) havia quedat amb una persona. Li donaria un xec perquè ell havia comprat alguna cosa», començava relatant. «Aquesta persona truca al timbre i el meu oncle l'obre i em diu: 'Nena, avisa Cecília'».

▶️ Vídeo del dia

«I dic jo: 'Cecília?'. I em diu: 'Cecília, sí, Ortega'», prosseguia. És a dir, l'oncle de Rociíto estava fent al·lusió a la cançó Un ramito de violetas de Cecília. Com bé diu la composició, «ell, com Cecília, sempre sense targeta».

Primer pla d'Ortega Cano.
A l'extorero el precedeix la fama de garrepa per no pagar una part del tractament de Rocío Jurado | GTRES

Rociíto sobre Ortega Cano: «no va pagar res»

Sens dubte, encara que aquesta dada del marit d'Ana María Aldón no va suposar un problema en el seu matrimoni amb Rocío Jurado, sí que ho va ser per a una gran part de familiars.

«La meva mare no tenia problema de treure la targeta. I no li va posar mai la cara vermella. Potser si ho hagués fet se li hauria tret el costum», explicava.

D'aquesta manera, l'actitud de garreperia de l'extorero hauria seguit fins als últims dies de la cantant, ja que, segons sembla, no es va fer càrrec de les despeses a Houston. «Ho va pagar ella tot, Ortega Cano no va pagar res», assegurava rotundament.

Respecte a les especulacions que apunten que Rocío Jurado hauria ordenat al seu llavors marit que no pagués res, Rociíto té clar que no va ser així. «Ella tenia clarinet que ell no pagaria. No calia que ella donés ordre de res, perquè ell no pagaria res», tancava.