rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Ana Mojica, a punt de ser agredida sexualment

Un home va demanar-li ajuda i després va convidar-la, amb insistència, a casa seva
Imatge d'Ana Mojica  | Instagram

 

L'expretendenta de 'Mujeres y hombres y viceversa', Ana Mojica, ha passat fa poc per un dur moment a la seva vida i ella mateixa ho ha volgut explicar al seu compte d'Instagram a través d'un directe.

 

Segons ha dit, la difícil experiència va començar quan ella tornava a casa seva després de treballar, de matinada -Mojica és ballarina- i un home se li va creuar. L'individu era francès, segons el seu relat, i va demanar-li ajuda a Ana perquè afirmava no trobar casa seva, ja que era nou al barri.

Ana va acompanyar-lo fins que la situació no li va agradar

Després que l'home li demanés ajuda, ella va accedir. Va decidir acompanyar-lo fins a casa seva però el camí va ser més incòmode del que ella hauria pensat mai. «El que passa és que de bona, sóc ximple», ha arribat a dir Ana al seu directe. De camí a casa de l'home, ell no va deixar de convidar-la a una paella amb l'excusa de donar-li les gràcies per la seva ajuda, i també amb aquesta excusa li demanava el seu número de telèfon.

 

La cosa, però, encara va anar a pitjor, segons explica. L'home va demanar-li que pugés a casa seva mentre li deia unes paraules per tractar de convèncer-la i tranquil·litzar-la: «no et faré res». Va ser en aquell moment quan l'expretendenta va decidir deixar d'acompanyar-lo i així li va dir a l'home.

 

 

Segons la jove, va ser llavors quan l'home va reaccionar malament. Va fer un gest que a Ana va semblar-li com si anés a abaixar-se els pantalons i treure alguna cosa de la seva butxaca. En aquell moment, ella va reaccionar de forma ràpida i va amenaçar-lo dient-li que trucaria a la policia. El que va fer en realitat va ser trucar a un amic que va anar a buscar-la i així va marxar d'allà.

Polèmica per les paraules de Mojica

Són moltes les persones que han comentat la història de l'expretendenta de 'Myhyv'. Algunes asseguraven sentir-se identificades i per aquest motiu la ballarina ha volgut deixar un missatge per a totes les seves seguidores: «noies, no aneu de nit, soles pel carrer».

 

Unes paraules que no han agradat a tothom, i és que moltes han considerat que no és aquest el missatge que s'ha de donar, ja que, segons les seves opinions, la culpa no és de les noies que van soles de nit, sinó de l'home que les molesta.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris