Ana Morgade va aprendre català només arribar a Barcelona

La presentadora creu que aprendre català és tan senzill com tenir interès

Molta gent creu que Ana Morgade és catalana | La Sexta

Ana Morgade segueix triomfant professionalment i, a més de les seves col·laboracions als programes Zapeando i El Hormiguero, ara també s'ha convertit en la nova presentadora de El club de la comedia. La seva fama va començar des que va treballar amb Andreu Buenafuente a La Sexta i des de llavors no ha parat. Molta gent creu que Morgade es catalana, però en realitat és madrilenya i va arribar a Barcelona per treballar a La Sexta.

  

  

El motiu que dóna ella pel qual la gent creu que és catalana és que l'ha escoltat parlant català. I és que això és el primer que va fer quan es va instal·lar a Catalunya, segons ha explicat en una entrevista a El Periódico. «Vaig tenir la sort d'anar-me'n per feina a viure a Barcelona durant gairebé tres anys —quan va treballar amb el Buenafuente a La Sexta— i el primer que vaig fer va ser aprendre català», ha assegurat Morgade.

Les obra de teatre van ser un dels motius que la van empènyer a aprendre aquesta llengua. «Es el millor que podia fer vivint a Catalunya, tenint un idioma fantàstic que està relacionat amb la cultura i el teatre», ha dit. «Haver d'estar sempre supeditada a veure obres que ja conegués per poder assabentar-me de què passava em semblava una pena», ha afegit la presentadora, que creu que aprendre català és tan senzill com tenir interès i que l'únic que cal és prestar atenció a la gent que el parla.


Comentaris

envia el comentari