rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Ana Obregón acapara totes les mirades amb un espectacular vestit ple de transparències

L'actriu aprofitava la celebració del 30 aniversari de la firma Hannibal Laguna

 

 

La biòloga i actriu més sexy i famosa del món ha tornat: Ana Obregón. L'estrella de 'Ana y los 7', s'ha deixat veure a la desfilada d'Hannibal Laguna, que va tenir lloc el passat divendres, 1 de novembre, a Madrid.

  

  

Segons explica ‘Crònica Global’, la firma complia 30 anys i aprofitant-ne l'ocasió, la madrilenya va enfundar-se uns dels seus millors vestits per ser l'objectiu de tots els focus de la cita. En aparèixer, ràpidament va acaparar l'atenció i va causar sensació amb un atrevit vestit ple de transparències que, d'altra banda, gairebé deixava veure part dels seus pits

 

 

Tot i l'atreviment d'Obregon, el cert és que el vestit li esqueia com anell al dit i casava a la perfecció amb el seu estil habitual. Així, la mateixa Ana va voler compartir instants després una imatge del seu impactant pas per la gala i, com era d'esperar, ràpidament va reunir milers de 'm'agrades' i d'altres comentaris.Les seves fotografies van causar furor a Instagram i no van deixar a ningú indiferent. Així mateix, a la fotografia es pot veure perfectament l'elegant vestit que lluïa Obregón. D'altra banda, l'actriu va optar per acompanyar la imatge amb el següent text:«Gràcies a Hannibal Laguna per aquests 30 anys de talent i amistat. He tingut la sort de lluir els seus meravellosos vestits des de les primeres gales que vaig presentar a televisió espanyola; així com catifes vermelles, sessions de fotos i la graduació del meu fill. Ets gran! Que visquin els dissenyadors espanyols i la moda espanyola!».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris