Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Obregón i Alessandro Lequio acompanyen el seu fill a un centre especialitzat en càncer de Nova York

L'exparella està molt preocupada per l'estat de salut del jove
Ana Obregon es trasllada amb els Lequio a Nova York per l'estat de salut del seu fill | cedida

 

Ana Obregón i Alessandro Lequio han reaparegut junts, per estar al costat del seu fill, Àlex. La família al complet s'ha traslladat a Nova York, on han visitat el Memorial Sloan Kettering Cancer Center, una clínica mèdica especialitzada en el tractament i la investigació contra el càncer.

 

Les imatges, que ha tret a la llum 'Diez Minutos', mostren als tres protagonistes, a més de la parella del jove, entrant a l'esmentat hospital el passat 8 d'abril. Com esmenta la publicació, els pares de l'Àlex estan «molt preocupats pel seu fill».

 

La família Lequio Obregón entrant al centre mèdic | Diez Minutos

 

Es desconeix l'actual estat de salut de Lequio Junior, tot i que les imatges no fan pensar de manera molt optimista. Ana apareix fumant en tot moment, per alleujar la tensió, mentre que Alessandro reflecteix un aspecte seriós i preocupat.

 

Ana Obregón, Alessandro Lequipo i el seu fill Álex | Diez Minutos

 

No obstant això, el Memorial Sloan Kettering Cancer Center es troba en el segon lloc al rànquing dels centres de referència per combatre el càncer. Per això, en cas de rebre notícies negatives, Àlex podria rebre el tractament pertinent per millorar el seu estat de salut.

La boda d'Álex Lequio

Ana Obregón amb Álex Lequio Junio i la seva parella | Cedida

 

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, Àlex Lequio Junior, va ser protagonista mesos enrere, en anunciar el seu pròxim compromís. El jove, de 25 anys, va anunciar que es casarà amb la seva xicota, Francisca, encara que no va concretar si l'enllaç es produiria el 2019 o 2020.

 

No obstant això, la parella no considera que la relació entre el matrimoni i els fills hagi de ser immediata. El mateix Àlex va reconèixer que «fins als 32 o 34, res», permetent-se així gaudir d'uns anys de convivència amb la seva futura dona, abans de l'arribada dels nens.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris