Muntatge de Ana Obregón i Alessandro Lequio

Ana Obregón anuncia les seves properes passes i destrossa Alessandro Lequio

Ana Obregón deixa sense reacció el pare del seu fill mort

Ana Obregón ha clavat el cop més gran al seu ex, el col·laborador de TelecincoAlessandro Lequio.

La presentadora, que ha passat uns anys nefast després de la mort del seu fill, veu a poc a poc la llum al final del túnel.

Des de la mort del seu fill, a Ana li han ofert nombrosos projectes per tornar a la televisió, però pocs li han convençut.

Gràcies a la seva representant, Susana Uribarri, la mare d'Álex Lequio va sortir de la letargia que li va produir perdre allò que més estimava.

Muntatge Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
La mort d'Álex Lequio va deixar la seva mare molt malament | Catalunya Diari

Amb només 27 anys, el jove Aless deixava aquest món a causa del càncer. Ana Obregón va passar mig any gairebé sense sortir de la cambra de casa seva, però una trucada de TVE el va fer pensar i va acabar presentant les Campanades del 2020.

Una nit de cap d'any molt emotiva per a la biòloga que va deixar consternats els espectadors que van viure amb ella un comiat d'any esquinçador.

D'altra banda, a Ana l'hem pogut veure a una altra televisió oferint la seva primera entrevista a fons després de la mort del seu fill. Va ser amb Bertín Osborne on l'actriu es va obrir per explicar la seva història de mare patidora davant el revés més gran de la seva vida.

Ana Obregón enfonsa Alessandro Lequio després d'acceptar una proposta de treball

Unes dures vivències que haurà de tornar a explicar novament, malgrat l'esquinç que li provoca, al nou projecte de l'actriu revelat fa dies.

Un nou treball per a Ana que no esperava qui fos el seu ex, Alessandro Lequio. El televisiu haurà de reviure la seva història amb la mare del seu fill mort i tornarà a obrir unes ferides del passat que volia tancar com més aviat millor.

Aquest dimarts, una de les productores de televisió més conegudes del país, com és el Grupo Ganga ( Cuéntame i HIT ), anunciava a les seves xarxes socials una gran bomba. Havien fitxat l'actriu i presentadora per gravar un biopic sobre la seva mediàtica vida.

«Ana Obregón i Grupo Ganga han arribat a un acord per compartir les vivències de l'actriu en forma de sèrie. Una oportunitat per conèixer més a fons la seva vida, un exemple de superació i constància. Yolanda García Serrano, guionista de sèries com Cuéntame i HIT , s'encarregarà del desenvolupament de la sèrie on es recuperaran una selecció de moments, coneguts i desconeguts, que no deixaran indiferent ningú», deia el post.

Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós
Ana Obregón tornarà a reviure un dels seus pitjors malsons al 'biopic' sobre la seva vida | Telecinco

Gràcies a aquest biopic sobre l'actriu, coneixerem detalladament com ha estat la història d'una de les famoses més fotografiades d'Espanya.

Una dona lluitadora, la llum de la qual s'apagava per complet després de rebre el cop més gran de la seva vida.

Ana Obregón, feliç després d'anunciar el seu nou projecte televisiu

Al cap de pocs minuts que la productora comuniqués la notícia, l'actriu es mostrava feliç i confirmava aquest nou repte a la seva carrera interpretativa.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón parlarà sobre el seu fill, Alex Lequio, al seu 'biopic' | Catalunya Diari

Així, Ana Obregón ha volgut anunciar aquest nou projecte a la seva vida a les seves xarxes socials. «Sé que serà una sèrie molt especial, on jo mateixa interpretaré els últims capítols de la meva vida», ha confessat.

«Em costava entendre que ningú apostés per la meva vida, ja que el meu únic mèrit és haver treballat 40 anys a la meva passió i haver compartit amb tots vosaltres durant molts anys una enorme col·lecció de moments dolços i amargs, de llums i ombres», ha escrit .

«Espero que aquesta notícia us faci il·lusió, a poc a poc», finalitzava el post l'actriu espanyola.