Muntatge de fotos de Bertín Osborne i Ana Obregón.

Ana Obregón i Bertín Osborne: el seu romanç secret

Ana Obregón i Bertín rescaten una història d'amor que van tenir al passat

Eren joves, guapos i solters. Ana Obregón i Bertín Osborne van tenir alguna cosa més que una bona amistat en el passat. Va ser una relació molt breu, però que van tractar de mantenir oculta fins ara.

Va ser ell qui es va encarregar de revelar aquest idil·li amorós amb l'actriu. «Ella i jo hem sortit junts. Ens vam enrotllar, però va ser quan teníem 22 anys», aclaria.

Bertín explica que «vam passar per coses molt divertides». Com és lògic, el pas dels anys ho esborra gairebé tot, menys els bons records. Es tractava d'un avançament de Mi casa es la tuya, que té previst tornar a Telecinco pròximament.

Bertín Osborne i Ana Obregón
Ana Obregón va concedir una entrevista a Bertín Osborne. | Mediaset
 

Ana Obregón afirmava que «això és una gran exclusiva, una història que no s'ha explicat mai». Aquest idil·li va tenir lloc el 1976, un any abans que l'artista es casés amb Sandra Domecq, la seva primera dona. Aleshores, només tenia 22 anys i estava fent els seus primers passos al món de la cançó.

Per l'altra banda, l'actriu comptava amb un any menys i tractava de fer-se un lloc al món de la interpretació. Encara no era gaire coneguda pel públic, però ja es movia per certs cercles. Però aquella història no va durar gaire.

Possiblement van ser uns dies o unes poques setmanes. És prou coneguda la fama que ja tenia en aquells moments el presentador de Mediaset. En qualsevol cas, caldrà estar molt atents al que puguin destapar al programa.

Encara no té data d'estrena, tot i que ja ho han començat a promocionar. Se sap que es va gravar el cap de setmana passat a Marbella i que es va poder viure un dels moments més emotius que es recorden a l'espai.

Bertín Osborne explicava que s'havia enfrontat al «programa més dur» que havia realitzat, «el més impressionant». I és que Ana Obregón es va sincerar com mai i va parlar amb molta claredat de la seva vida privada. De tots els episodis que li han marcat.

Com és lògic, va abordar la mort del seu fill, que va perdre la vida a conseqüència d'un càncer després de molt de temps lluitant. Recorda com va viure aquell període.

«Es van asseure set metges al meu voltant. Em van dir que el meu fill tenia un tumor. És dolent i molt agressiu», li van dir.

Assenyala que el jove «se'n va anar i jo me'n vaig anar amb ell». Des de llavors no s'ha pogut recuperar.

La vida ha donat un cop dur a l'actriu. Per primera vegada confessa que «he estat forta quan el meu fill em necessitava, ara no. Jo em perdono la vida cada dia», apuntava trencada pel dolor.

Ana Obregón comparteix records del seu fill amb Bertín

Ana Obregón explica a Bertín Osborne que el buit deixat per Álex és difícil de reemplaçar. «No imagines quant de mal fa la seva absència», relata. Ha passat el temps, però no ha aconseguit superar aquest imprevist que li ha posat la vida al seu camí.

Ana Obregón i Álex Lecquio
Ana Obregón parla d'Álex amb Bertín Osborne. | CatalunyaDiari
 

El seu fill va morir el 13 de maig de 2020 amb tot just 27 anys. És habitual que ella el recordi a les xarxes socials. «Que bonic seria que te m'emportessis amb el teu cotxe màgic allà on estiguis, encara que només fos un segon».

«¿A qui cal demanar-li aquest segon a canvi de la resta de la meva vida?, es pregunta ella al seu compte. L'únic que demanava era «veure't, abraçar-te, olorar-te, escoltar-te, reviure't». Ho escrivia el passat 13 de febrer, quan es complien 21 mesos de la seva absència.

Només Bertín Osborne aconsegueix treure el millor dels seus convidats. I amb Ana Obregón no serà una excepció. A més d'haver tingut una relació efímera en el passat, també declaren que són molt bons amics.