Ana Obregón comparteix la imatge més trista: «Fa hores que la miro entre llàgrimes»

L'actriu ha recordat l'últim estiu del seu fill

L'actriu Ana Obregón amb la seva germana Celia i Carolina Monje durant l'enterrament del seu fill Álex Lequio
Ana Obregón ha compartit una imatge de l'últim estiu del seu fill | GTRES

Ja fa més de dos mesos de la mort d'Álex Lequio i la seva mare, Ana Obregón, continua intentant refer-se. L'actriu no deixa de recordar el seu fill i cada cert temps comparteix una imatge seva al seu perfil personal d'Instagram.

L'última imatge que ha compartit l'actriu és de fa tot just un any i en ella apareix acompanyada dels seus pares i el seu fill Álex en un viatge a Mallorca. Una imatge que li ha portat molts records a Ana Obregón que ha tornat a obrir el seu cor per parlar del seu fill que va morir als 27 anys a causa d'un càncer.

«Olorant el mateix mar»

El text que ha escrit l'actriu i que acompanyen la fotografia publicada comença així: «Abans em feia il·lusió quan el meu mòbil em recordava 'tal dia com avui'... Ara fa hores que miro aquesta foto entre llàgrimes des del meu retir, seguda al capvespre en el mateix sofà mirant al mediterrani. La vam fer tal dia com avui fa un any, olorant el mateix mar, mirant cap a un futur meravellós amb les bones notícies de salut del meu fill».

El fet que aquesta fotografia no es pugui tornar a repetir fa que l'actriu senti un «dolor indescriptible». No obstant això, Ana Obregón ha volgut compartir la imatge amb els seus seguidors per recordar una frase que deia «el meu Aless»: «El més important d'aquesta vida i l'únic que al final dels teus dies t'emportes són el temps i l'amor que dediques a les persones que estimes». 

La mare del jove finalitzava el seu text amb aquestes emotives paraules: «Res ni ningú, ni tan sols la seva partida em trauran els infinits moments d'amor que el meu fill em va regalar i la seva lliçó de vida. I això és l'únic que calma una mica el meu dolor per l'eternitat de la seva absència i el seu dolor per no estar a aquí».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Antes me hacía ilusión cuando mi móvil me recordaba “tal día como hoy...” Ahora llevo horas mirando esta foto entre lágrimas desde mi retiro , sentada al atardecer en el mismo sofá mirando al mediterraneo. La hicimos tal día como hoy hace un año , oliendo el mismo mar , mirando hacia un futuro maravilloso con las buenas noticias de salud de mi hijo. Se que es una foto que jamás se repetirá y duele indescriptiblemente . He decidido compartirla con vosotros para recordaros que como decía mi Aless : “lo más importante de esta vida y lo único que al final de tus días te llevas son el tiempo y el amor que dedicas a las personas que quieres”. Nada ni nadie , ni siquiera su partida me van a quitar los infinitos momentos de amor que mi hijo me regaló y su lección de vida. Y esto es lo único que alivia un poquito mi dolor por la eternidad de su ausencia y su dolor por no estar aquí . #alessforever

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on


Comentaris

envia el comentari