Ana Obregón confessa que «somriu per primera vegada» després de perdre el seu fill

L'actriu ha compartit un emocionant missatge amb els seus seguidors a Instagram

Ana Obregón presentant les campanades de TVE
Ana Obregón s'ha mostrat molt feliç pels resultats d'audiència obtinguts durant les campanades | Instagram

Ana Obregón ha tornat a somriure per primera vegada després de la mort del seu fill Álex Lequio. El jove empresari va perdre la vida el passat mes de maig després d'una llarga lluita contra el càncer i, des de llavors, l'actriu no ha pogut aixecar el cap.

No obstant això, una nova finestra d'esperança s'ha obert per a Ana Obregón, que ha tornat a somriure després de donar les Campanades de Cap d'Any a La 1.

Ana Obregón torna a somriure després de la mort d'Álex Lequio

Aquest any, Ana Obregón s'enfrontava al seu Nadal més dur, el primer sense la presència del seu únic fill. Els records i el dolor per la pèrdua d'Álex Lequio li van impedir a l'actriu celebrar la Nit de Nadal, segons va confessar ella mateixa a les xarxes socials.

«Aquest any no celebraré la Nit de Nadal. No puc. Però això no treu voler desitjar-vos de cor una nit plena de Pau, Amor i Salut», escrivia recentment l'actriu en una publicació a Instagram on apareixia al costat del seu fill celebrant el passat Nadal.

No obstant això, el Cap d'Any va ser completament diferent per a Ana Obregón, que va recuperar la il·lusió i el somriure en presentar les Campanades de Cap d'Any al costat de la veterana Anne Igartiburu.

«Ahir a la nit vaig sentir tot el vostre afecte, el de la meva meravellosa companya i admirada @anneigartiburu, el de tot l'equip de @rtve i sobre tot l'amor etern del meu fill. Només puc dir-vos GRÀCIES. Vull enviar un petó d'afecte a tots els meus companys de les altres cadenes que ahir a la nit van retransmetre les campanades», escrivia l'actriu després de presentar les Campanades.

Ana Obregón, orgullosa per les dades d'audiència de les Campanades de TVE

La presentació de les Campanades va ser un moment molt especial per a Ana Obregón, però les grans dades d'audiència recollides durant l'emissió van ser un veritable regal per a l'actriu, que ha agraït a través del seu compte d'Instagram el suport dels més de 7 milions d'espectadors de TVE.

«GRÀCIES a les 7,3 milions de persones que es van prendre el raïm amb @anneigartiburu i amb mi convertint a @rtve en LIDERS de Les Campanades amb 1,5 milions més que l'any passat i 1,4 milions més que Antena 3», començava escrivint Ana Obregón.

Encara que l'actriu és conscient que són només dades, s'ha mostrat profundament orgullosa per haver fet arribar el seu missatge a milions de persones en companyia d'una gran professional i amiga com Anne Igartiburu.

«Ahir ho vaig dir, les audiències són només números, però m'alegro que aquesta nit arribéssim a tants milions de cors. Aquí no hi ha valents, ni millors ni pitjors, jo vaig tenir la sort de tornar a casa @rtve i no hauria pogut fer-ho sense una companya com @anneigartiburu», assenyalava l'actriu.

Finalment, Ana Obregón ha revelat als seus més de 700.000 seguidors el sentiment de felicitat que li va inundar quan va llegir les dades d'audiència i va escoltar al seu fill orgullós des del cel.

«Quan he llegit l'audiència aquest matí he escoltat la veu del meu fill dient-me: BRAVA MAMMA! i per primera vegada he somrigut de veritat», confessava l'actriu acompanyant el missatge amb els hashtags #gracias # campanadas2020 #alessforever.

Després de presentar les Campanes, Ana Obregón té com a objectiu seguir somrient portant a terme els projectes que el seu fill tenia abans de morir. L'actriu ja ha posat en marxa el projecte més especial del jove empresari: una fundació per a la investigació contra el càncer, un desig que Álex Lequio li havia manifestat poc abans de morir.

A més, l'actriu també estudia la possibilitat d'emprendre altres projectes professionals i ja compta amb dues ofertes que la podrien portar novament a la televisió.


Comentaris

envia el comentari