Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón confirma els rumors sobre la seva salut compartint la prova definitiva

L'estat de salut d'Ana té a tothom preocupat

Han passat dos anys des de la mort d'Aless i Ana Obregón continua recuperant-se d'aquell cop dur. No hi ha cap dia que la presentadora no recordi el seu fill i el seu estat d'ànim no ha tornat a ser el mateix. Per això, la seva família i els seus amics estan preocupats per Ana.

Avui sabem de primera mà com es troba l'actriu. Ha estat ella mateixa la que ha compartit una fotografia que ha deixat molt clar com es troba.

Ana Obregón continua patint

Des d'aquell 13 de maig del 2020 en què Aless Lequio va marxar per sempre a causa d'un càncer, Ana Obregón no ha tornat a ser la mateixa. Des d'aquell dia, la presentadora ha passat per moments molt durs. Tants, que, fins i tot, ha demanat al cel reunir-se amb el fill tan aviat com sigui possible.

Les seves xarxes socials es van omplir de missatges de sinceritat i tristesa. A més d'aquest tràngol, Ana Obregón va haver d'enfrontar-se a la mort de la seva mare, a qui estava molt unida.

L'actriu també li va dedicar unes paraules molt boniques a les seves xarxes socials amb una fotografia on va rebre tot el suport del món. Des de llavors, a l'actriu li costa veure la part positiva de la vida, encara que compta amb el suport de les seves germanes, del seu pare i dels seus amics.

Precisament, han estat aquests els que han fet que Ana surti de la seva zona de confort i comenci a fer els plans que feia abans. Uns que gaudia molt abans de la mort del seu fill.

Així es troba ara Ana Obregón

Allunyada de moment dels mitjans de comunicació, se sap que Ana Obregón fa més d'un mes que és a casa seva a Mallorca. L'actriu fa anys que té aquesta propietat i, com és habitual, passa a ser la seva residència durant la temporada estival.

Des d'allà, Ana ha continuat treballant en el projecte professional: acabar el llibre que un dia el seu fill va començar. A més, com a bona influencer, s'ha fet fotografies a casa seva amb els productes cosmètics que publicita.

Gràcies a les fotografies que pràcticament cada dia penja la presentadora, coneixem el seu estat de salut actual.

Ana Obregón està animada

La força per seguir endavant és el que més caracteritza Ana. Durant aquest mes que fa que es troba instal·lada a Mallorca, ha fet tota mena de plans. No ho penja tot al seu perfil d'Instagram, però en tot aquest temps ha gaudit de moments amb els seus amics.

També ha aprofitat per gaudir de la solitud, i dels projectes que encara tenen pendents. «Després de dos anys, he reunit prou forces per començar a escriure aquest llibre. Li ho devia al meu fill, durant la seva malaltia va començar a escriure una joia que mai no va poder acabar», escrivia.

«Vaig trigar gairebé un any a poder llegir-lo. El talent per a l'escriptura no podia quedar en un calaix», concloïa. Ana escrivia aquestes paraules amb una fotografia de casa seva a Mallorca.

A la imatge, una terrassa amb vistes al mar i una gran habitació on Ana es refugia aquests dies d'estiu.

L'últim missatge en record d'Aless

Mallorca sempre ha estat la destinació preferida d'Ana Obregón per a les seves vacances d'estiu. El record dels seus dies de descans amb Aless a aquesta casa també ha estat present aquests dies dins d'Ana.

Per això, la presentadora ha dedicat unes paraules boniques al seu fill, juntament amb una imatge de tots dos en un vaixell a Mallorca. «Fa 26 mesos que vaig haver de dir adeu per sempre al meu fill, l'amor de la meva vida i, des de llavors, em costa molt viure. Aquesta foto és d'un dels teus últims estius a Mallorca, adoraves el color blau», escriu Ana.