Ana Obregón presentant les campanades de TVE

Ana Obregón parla d'Alessandro Lequio després de les acusacions de Rocío Carrasco

L'actriu publica una fotografia on deixa clara la seva postura

Alessandro Lequio es va convertir en un altre dels objectius de Rocío Carrasco després que el col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' qüestionés la seva història i continués contribuint a difondre la imatge de mala mare que durant anys l'ha perseguit. L'italià, des de la seva posició en el programa dels matins de Telecinco, ha arremès sense pietat contra Rocío i mai s'ha cregut els maltractaments que ha patit a les mans d'Antonio David Flores.

En aquest sentit, durant l'entrevista del passat dimecres, 21 d'abril, Rocío Carrasco va poder veure tot el que Alessandro ha dit d'ella i de la seva història i llançava una contundent resposta: «No ha entès res del que he explicat, ni una sola paraula, però tampoc m'estranya, perquè gos no menja gos» va dir comparant a l'italià amb l'exguàrdia civil.

Ana Obregón surt en defensa d'Alessandro Lequio

Les paraules de la filla de Rocío Jurado sobre els sentiments que li desperta Alessandro Lequio han provocat que Ana Obregón surti en defensa del seu ex. El col·laborador i l'actriu tenen una excel·lent relació que es va afermar després de la tràgica defunció del seu únic fill en comú, Álex Lequio, després d'una llarga lluita contra el càncer, i Ana Obregón no ha volgut deixar passar l'oportunitat per a sortir en la seva defensa.

«Per la manera de verbalitzar el seu missatge, té molt a veure amb aquest ésser, així que no pot afectar-me. Mai li agrada res del que jo digui, així que m'és igual» va opinar Rocío Carrasco fent referència a la relació que l'italià té amb Antonio David Flores, motiu pel qual Alessandro sempre l'ha criticat i qüestionat.

Poques hores després que la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco opinés d'aquesta manera sobre el col·laborador de 'El programa de Ana Rosa', Ana Obregón publicava una fotografia en les seves 'stories' d'Instagram amb un missatge de suport dirigit a Alessandro Lequio: «Que bon pare has estat i ets. Aless t'adorava» escrivia acompanyant una foto en la qual salin pare i fill junts.

Tota una declaració d'intencions

Amb aquest gest, la biòloga ha volgut deixar clar que entri Alessandro Lequio i Antonio David Flores no existeix cap semblança. Per a Ana Obregón, l'italià ha estat un excel·lent pare amb el seu fill a pesar que la separació va ser una mica complicada tant per a l'actriu com per al col·laborador.

Hi ha poques coses que uneixin més que una desgràcia viscuda conjuntament i la trista pèrdua d'Álex Lequio ha provocat que Ana Obregón i Alessandro romanguin junts i es protegeixin per a fer front a l'absència del seu únic fill en comú. Encara que l'actriu està centrada a tirar endavant la fundació que portarà el nom del seu fill per a impulsar la recerca contra el càncer, ha demostrat que està molt atenta al renou mediàtic que està causant el documental de Rocío Carrasco.

Alessandro Lequio es defensa

El col·laborador ha pres la paraula en el programa on col·labora després d'haver estat nomenat per Rocío Carrasco en l'entrevista. Alessandro Lequio s'ha defensat fent al·lusió a la relació entre pares i fills i com no hi ha res que pugui evitar que una mare s'acosti a ells: «Una mare no pot dir 'no estic preparada per a veure al meu fill', aquesta falta de preparació... la preparació és en un moment puntual, però no portar nou anys sense veure al seu fill» opinava.

El moment més emotiu del seu discurs ha estat quan ell mateix s'ha posat com a exemple: «Jo donaria el que fos per a abraçar als meus fills, no entenc que una mare es desentengui d'aquesta manera dels seus dos fills» reiterava.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.