Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana García Obregón, 2020

Ana Obregón fa públic l'últim missatge d'Álex Lequio al seu millor amic

L'actriu s'ha sincerat per primera vegada a la revista 'Hola'
Ana García Obregón, 2020
Ana García Obregón ha concedit una entrevista a la revista 'Hola' on ha parlat del seu fill | Europa Press

Ana Obregón ha reaparegut a través d'una entrevista en la revista ‘Hola’. Aquestes han estat les seves primeres declaracions després de la defunció del seu fill Álex Lequio. L'actriu està molt dolguda després de perdre a l'«home de la seva vida», tal com ella ha reconegut en la revista. El seu gran objectiu ara és el de tirar endavant la fundació que el seu fill volia crear. Ana Obregón vol seguir el llegat d'Álex Lequio.

En la seva entrevista per a ‘Hola', Ana Obregón ha deixat grans titulars. Els primers mesos no tenia ganes de seguir i va pensar a rendir-se. El més lògic del món quan mor un fill. El seu dolor mai s'anirà.

Abans de concedir aquesta entrevista, l'actriu va confirmar que acompanyaria a Anne Igartiburu en les campanades de cap d'any de TVE. La mare d'Álex Lequio li vol dedicar al seu fill aquestes campanades que seran tan emotives per a ella.

La revista ‘Hola’ ha estat testimoni del dur testimoniatge d'Ana Obregón. Durant aquesta etapa ha comptat amb el suport incondicional de tota la seva família, especialment el de les seves germanes que no s'han separat d'ella en cap moment. 

La fe és un dels motius pels quals l'actriu vol seguir endavant. En l'entrevista per al citat mitjà, Obregón també ha realitzat alguna confessió sorprenent sobre el seu fill. Pel que sembla segons ha explicat la mateixa Ana Obregón a ‘Hola’, el seu fill li va deixar un important missatge al seu millor amic.

Álex Lequio va entaular una preciosa amistat amb un noi anomenat Justin. Tots dos es van conèixer als Estats Units, lloc on el fill d'Ana Obregón estudiava Ciències Polítiques i Filosofia a la Universitat de Duke. Una vegada graduat, va tornar a Espanya, però va continuar mantenint contacte amb el seu gran amic americà. Desgraciadament el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio va haver de tornar a Nova York per a tractar-se contra el càncer.

L'emotiu missatge d'Álex al seu millor amic

Ana Obregón ha explicat a ‘Hola’ el que Álex Lequio li va dir al seu amic en una d'aquestes visites a Nova York. «Justin, si alguna vegada em passa alguna cosa, només et demanaré dues coses: una, que cuidis de la meva mare i li diguis a les meves tietes que cuidin d'ella perquè estarà devastada. I dos, que, quan vagis al cel, em busquis», ha explicat Ana Obregón el que el seu fill li va dir a Justin abans de morir.

Un missatge que posa els pèls de punta. Sens dubte Álex Lequio deixa un autèntic llegat per a totes aquelles persones que l'estimaven amb bogeria. Ana Obregón ha tret forces i s'ha armat de valor per explicar aquesta història tan emotiva.

Tot això li ha donat forces a l'actriu per a seguir amb la fundació amb la qual Álex Lequio somiava. L'entrevista de la presentadora i actriu a la citada revista ha deixat molts titulars, però sens dubte aquest és un dels més emotius.

Amb això es demostra la gran persona que era Álex Lequio, un jove molt estimat. Mig any després la seva mare ha volgut narrar la duresa que va sentir quan el seu fill se'n va anar per sempre. 

El 31 de desembre d'enguany es farà oficial la seva reaparició a la televisió. Per part seva, Alessandro Lequio ja va tornar al seu lloc habitual de treball en 'El programa d'Ana Rosa'. L'italià ha estat molt prop de la seva ex, a qui ha anat a visitar bastant sovint aquests últims mesos, acompanyat de la seva actual dona, María Palacios.