IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Obregón, indignada amb la llibertat d'Iñaki Urdangarin

La presentadora afirma que s'avergonyeix de ser espanyola

Ana Obregón indignada per que Iñaki Urdangarin no ha entrat a la presó | cedida

 

Iñaki Urdangarin ha estat condemnat a sis anys i tres mesos de presó, però seguirà en llibertat provisional i sense fiança. Molts personatges públics s'han pronunciat sobre la sentència, l'últim d'ells ha estat Ana Obregón. La presentadora ha compartit un missatge a les xarxes socials mostrant-se indignada per la resolució i afirmant que «ens han donat una bufetada moral als espanyols».

Segons Ana Obregón, la justícia «no és igual per tots» i diu que «saquejar una fundació per a nens discapacitats i robar als espanyols està ben fet, perquè després de fer-ho marxes a casa amb cotxes oficials i escortes que paguem tots els espanyols». La madrilenya assegura que «després d'això s'avergonyeix un de ser espanyola, i això que em sento espanyola fins a la medul·la».

La presentadora ha lamentat que «després d'això fan venir ganes de no pagar els impostos» perquè «molts anys treballant i sempre he complert pensant que es dedicaven a la sanitat, a la cultura, a ajudar a les persones i nens que ho necessiten. Em fa fàstic pensar que he estat 20 anys mantenint als corruptes».

 

Hoy nos han dado una bofetada moral a los españoles. Indignación , repugnancia y vergüenza .La justicia no es igual para todos. Hoy la justicia nos enseña que Saquear una fundación para niños descapacitados y robar a los españoles está bien hecho, porque después de hacerlo te vas en primera a tu casa con Coches oficiales y escoltas que pagamos todos los españoles. Flaco favor le están haciendo a la monarquía y a la justicia. Después de esto dan ganas de no pagar impuestos. Después de esto se avergüenza uno de ser español , y eso que me siento española hasta la médula . Como yo hay muchos españoles que llevamos muchos años trabajando, en mi caso de los 40 años que llevo trabajando ,20 años lo he hecho para hacienda. Siempre he cumplido pensando que esos 20 años de mi vida los dedicaba a la sanidad, a la cultura, a ayudar a las personas y niños que lo necesitan. Me da asco pensar que he estado 20 años manteniendo a los corruptos. #urdangarin #lajusticianoesigualparatodos #injusticia #fotodeldia

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el


Comentaris

envia el comentari