Primer pla d'Ana Obregón somrient.

Ana Obregón, obligada a marxar d'Espanya per un motiu inesperat

Ana Obregón, obligada a anar-se'n a Roma

Ana Obregón està molt centrada en tots els seus projectes professionals després de l'any tan dur que ha viscut. Quan semblava que s'estava recomponent de la pèrdua del seu fill i de la seva mare, el mes de setembre passat moria el seu pare amb 96 anys.

Per a la presentadora no està sent gens fàcil el fet d'afrontar aquesta etapa tan dura, per això ha decidit refugiar-se a la feina. Així ho revelava a través del seu compte d'Instagram, on confessava als seus gairebé 950k seguidors que havia d'anar-se'n d'Espanya per feina. L'actriu té un nou projecte entre mans i Roma ha estat el destí.

Ana Obregón, refugiada a la feina després d'un any dur

Diuen que la feina pot ser la millor via d'escapament quan un passa per moments personals complicats. I això mateix és el que ha decidit fer Ana Obregón. L'actriu ha anat incrementant de mica en mica les seves aparicions en esdeveniments públics.

Ana Obregón al 'photocall' de la gala Elle
Ana Obregón troba una via d'escapament en la feina. | Europa Press
 

Ana Obregón tornava a trobar la força necessària per posar davant d'un photocall o respondre les preguntes dels periodistes. A més, Ana ha volgut tornar a convertir-se en una de les presentadores estrelles de Telepasión, l'especial de la Nit de Nadal a TVE.

«Em van dir que, com que hi havia una gran sequera a Espanya, em necessitaven urgentment perquè tornés a cantar i presentar el programa de la Nit de Nadal de RTVE: Telepasión», confessava l'actriu.

Ara, un nou projecte manté molt ocupada l'actriu. Tot i que Ana no ha volgut revelar de què es tracta, sí que ha confirmat que no és a Espanya. L'actriu pujava una instantània a Instagram on revelava als seus seguidors que era a Roma per motius professionals.

«Encara que sigui per treballar, venir a Roma significa una mirada diferent pels meus ulls de dol, una tímida pausa en el dolor que sempre em deixeu compartir amb vosaltres», confessava.

A més, no va dubtar a mostrar tot el seu suport a la Selecció Espanyola, que jugava contra Alemanya: «Sota la bandera del meu país que estimo (que guanyarà avui). Amb el lloc de venda de castanyes que porta en aquesta cantonada tota la vida i la meva amiga Susana Uribarri i la seva meravellosa filla».

La presentadora enviava un dels seus ja habituals missatges al seu fill Aless: «Segueixo caminant... amb la teva llum», escrivia al post.

Ana Obregón se sincera amb Bertín Osborne

Fa poc, Ana Obregón va anar al programa del seu fidel amic Bertín Osborne a Canal Sur. La presentadora es va sincerar sobre com de durs que estaven sent aquests últims mesos i com encara seguia fent front al dol dels seus pares.

Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'
Ana Obregón ha parlat clar sobre la situació tan dura que viu. | GTRES
 

A més, Ana Obregón va parlar sobre la pèrdua del seu fill Aless: «És increïble com el dolor pot unir les persones. Està sempre amb mi. Als matins em diu bon dia i jo a ell i sempre fem una referència al nostre fill».

«Jo mai vaig voler separar-lo del meu fill, encara que ja no estiguéssim junts. Per a Aless nosaltres no només érem els seus pares, érem els seus millors amics», confessava a Bertín.

Entre els nous projectes en què es troba immersa, hi ha el llibre que va començar a escriure Aless i que vol acabar ella. «Estic treballant en un llibre que ell va deixar a mitges. Va escriure quatre capítols i jo m'encarregaré d'acabar-lo. Serà molt bonic. Aless era molt especial, tothom ho deia», revelava.