Foto d'Ana Obregón

Ana Obregón rep un inesperat missatge relacionat amb la seva filla Anita

Ana Obregón ha rebut molts missatges

Ana Obregón es troba en una nova etapa de la seva vida que va ser descoberta dimarts a la nit per la revista ¡Hola!. Tenien l'exclusiva i així la van donar. Tot i això, ha estat una decisió per part d'Ana Obregón que no ha estat exempta de polèmica. I és que molts han criticat el procés de la gestació subrogada, pràctica il·legal a Espanya, i que va haver de fer a Miami. Tot i això, Ana Obregón també ha rebut comentaris bonics d'altres celebritats.

Ana Obregón i la seva portada a la revista ¡Hola! amb la seva nova filla
La vida d'Ana Obregón ha canviat molt amb l'arribada d'Anita Obregón | Catalunya Diari

 

Ana Obregón, al focus de la polèmica

Durant el dia d'ahir tothom es posicionava sobre aquest tema. I és que Ana Obregón va rellançar el debat de la gestació subrogada, una pràctica feta per molts famosos com han estat Kiko Hernández o Miguel Bosé.

La majoria de les persones que criticaven això sobretot ho feien pels titulars dels mitjans de comunicació. «Mare d'una nena amb 68 anys», deien molts, cosa que la gent no veia gens bé.

Tot i això, dins de tota aquesta polèmica servida per la revista del cor, també floreixen els comentaris bons per a Ana Obregón i la seva filla Anita. Aquests són visibles a la publicació d'Instagram d'Ana en què escriu: «Ens han enxampat! Ha arribat una llum plena d'amor a la meva foscor. Ja mai tornaré a estar sola, he tornat a viure».

El missatge que més ha sobresortit per sobre dels altres ha estat el de Georgina, dona de Cristiano Ronaldo. Li deia que «la teva princesa és molt afortunada de tenir una mare com tu. Us desitjo una vida plena de llum i d'amor».

Imatge de Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez entén Ana Obregón | GTRES

Així, doncs, Georgina comprenia com ho ha hagut de passar Ana Obregón des que va sortir la notícia a la llum, atès que ella també ha estat mare per gestació subrogada de dos nens.

Entre els comentaris també en ressalten altres com els del dissenyador Pelayo Díaz, que li demanava que no fes cas de males opinions. «Ana, bonica, a ser feliç i a donar-vos molt d'amor. I els que entrin aquí a deixar odi diu molt més de les seves vides que de la teva».

Mónica Naranjo també li donava l'enhorabona, igual que Pipi Estrada: «Comença una nova vida per a tu, plena d'alegria, força, il·lusió i longevitat. Viu-la amb la teva filla al mil per mil. Ha arribat per salvar-te!».

Anita, la filla, o neta, d'Ana Obregón

Tot i que encara no està confirmat per Ana Obregón, ja es diu que el bebè porta posat el seu mateix nom. Per això, li diuen Anita, un gest que també seguiria la tradició familiar, ja que la mare de l'actriu també es deia Ana María.

Imatge de Pilar Eyre, experta en Casa Reial
Pilar Eyre ha posat sobre la taula la teoria que Anita podria ser la neta d'Ana Obregón | EUROPA PRESS

Aquesta informació ha estat filtrada per Susana Uribarri, la millor amiga d'Ana Obregón . «He tingut el privilegi més gran de poder veure-la, l'he vist per vídeo i és com una nina, és una preciositat», explicava ahir als mitjans de comunicació.

Sobre la taula també s'ha posat l'opció que sigui la seva neta i que el donant hagi estat Aless, el fill de Ana Obregón mort fa tres anys. D'això, va parlar-ne ahir Pilar Eyre en un programa de TV3i gràcies a aquesta nova teoria ha intentat comprendre l'empresària en aquesta decisió.