Fotomuntatge d'Ana Obregón i Ana Sandra.

Ana Obregón respira: revelen el secret que ningú havia explicat sobre Ana Sandra

Noves informacions sobre Ana Sandra Lequio

Ana Obregón continua al focus mediàtic, i encara queda molt per descobrir de tota aquesta història. Davant la tornada imminent de la presentadora al nostre país, l'expectació és màxima, i gran part de l'atenció està també posada sobre Alessandro Lequio.

S'ha comentat molt sobre quina és la veritable opinió del comte sobre l'arribada al món d'Ana Sandra Lequio. El col·laborador de televisió no ha pogut evitar mostrar-se gaire sobrepassat per tots els esdeveniments, i la pressió mediàtica ha estat desmesurada.

Ara, les noves informacions destapen la veritable postura d'Alessandro pel que fa a Ana Sandra Lequio. El diari El Español ha revelat el que encara ningú ha explicat sobre la neta de Lequio i Obregón.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Es desvelen noves informacions sobre la neta d'Ana Obregón

Des que la petita Ana Sandra Lequio va arribar al món, la premsa de tot el món es posava de cap per avall. La notícia ha aconseguit fer la volta al món sencer i posar al focus diversos personatges. Alessandro Lequio va ser un dels principals que es veien assenyalats després de conèixer que Ana Obregón era la mare legal de la nena.

Muntatge amb la foto d'Alessandro Lequio, Ana Obregón i la seva neta
S'ha especulat molt sobre la postura d'Alessandro Lequio respecte Ana Sandra | Catalunya diari

L'actitud d'Alessandro Lequio a mesura que s'anaven desenvolupant els esdeveniments aconseguia desconcertar encara més la premsa. D'aquesta manera, els rumors que hi havia una mala relació entre tots dos van començar a sorgir. Tal ha estat el punt, que aquesta setmana, una coneguda revista del cor afirmava que «Alessandro no vol conèixer la petita Anita».

Però, fins a quin punt això és real? És cert que el col·laborador de televisió s'ha vist aclaparat per les circumstàncies. El comte Lequio optava per guardar silenci i no alimentar més els rumors, però, lluny que això passés, la relació actual que manté amb Ana Obregón es posava en dubte.

Molts apuntaven que la relació entre tots dos no era bona, i que el tema de l'arribada d'Ana Sandra Lequio només havia contribuït a dinamitar-la més. Però sembla que això no és així. Segons assenyala El Español, la relació entre Lequio i Obregón és bona, molt bona, i es parla d'un vincle gairebé indestructible.

«Ell coneix Ana millor que ningú, sap com és i com ha estat sempre. La respecta i l'estima com és, igual que ella accepta el silenci públic d'ell. Mai veuràs Alessandro contradir Ana», confessa una font a El Español.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio vol conèixer la seva neta | Mediaset

Recordem que tots dos són els fundadors de la fundació Aless Lequio, per la qual cosa han d'estar en contacte gairebé diàriament per al funcionament correcte del projecte. Però, a més, a tots dos els uneix el dolor per la pèrdua d'Aless, i per això el col·laborador i l'actriu sí que tenen un vincle molt estret.

Tot i això, aquestes últimes setmanes transcendia la notícia que Lequio no volia conèixer Ana Sandra Lequio, una cosa totalment falsa, segons revela El Español.

Segons confirma l'anterior font al mitjà anteriorment esmentat, les informacions que Lequio no vol conèixer-la són falses: «Per descomptat, la coneixerà». Una cosa que ningú no s'havia atrevit a explicar fins ara.

La tornada imminent d'Ana Obregón a Espanya

Aquests dies coneixíem que la tornada d'Ana Obregón a Espanya seria el mes de maig que ve. Tot i que la presentadora reconeixia que no tenia cap pressa a tornar al país, Ana sap que té molts compromisos que l'esperen aquí.

Ana Obregón passejant per Miami amb la seva neta i la mainadera
Ana Obregón tornarà a Espanya el mes que ve | TELECINCO

Tot apunta que, un cop Ana hagi tornat, la presentadora trencarà el silenci com mai abans en una entrevista televisada. L'expectació és màxima, i és clar que no deixarà indiferent absolutament ningú.