rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Ana Obregón anuncia la seva retirada coincidint amb la malaltia del seu fill

L'actriu espanyola ha explicat a través d'una entrevista a la revista 'Hola': «L'Ana Obregón artista ja no existeix, només queda la mare»

 

La portada de la revista 'Hola' amb Ana Obregón | Hola

 

Ana Obregón travessa un dels moments més complicats de la seva vida. El càncer que pateix el seu fill, Álex Lequio, ha provocat que l'actriu hagi deixat de banda la seva vocació professional fins al punt de dedicar-se, íntegrament, a l'atenció del seu fill. En aquest context, doncs, la conegudíssima actriu espanyola ha optat per anunciar la seva retirada en motiu del complicat estat de salut d'Alex Lequio

 

I és que després de molts mesos envoltats de secretisme i tractaments als Estats Units, Ana Obregón ha tornat a Espanya; tot i que no amb la intenció de tornar a pujar als escenaris, sinó amb la clara premissa de dedicar tota l'atenció al seu fill

 

 

«L'Ana Obregón artista ja no existeix»

«L'Ana Obregón artista ja no existeix, només queda la mare», ha explicat l'artista per donar a entendre que deixa els escenaris definitivament a causa de la malaltia del seu fill. En aquest mateix sentit, de fet, Obregón ha puntualitzat: «La primera se'n va anar i no crec que torni mai més». La televisió i els escenaris, doncs, donen pas ara a l'Obregón més familiar i reservada. 

 

A través de l'entrevista a 'Hola', Obregón ha explicat que, amb la malaltia del seu fill, travessa un dels moments més convulsos de la seva existència. «Va ser molt dur quan m'ho van comunicar. Però en veure la manera com ho afrontava el meu fill, em vaig dir: ‘Si jo ara em quedo en xoc, no podré salvar-li la vida al meu fill’».

  

 

 

Ana Obregón, en una imatge d'arxiu | ABC

 

El pitjor moment de la seva vida

«Quan el metge ens diu ‘el seu fill té un tumor’, és com si teló de la meva vida hagués baixat d'una vegada per totes». D'aquesta manera, doncs, Obregón donava a entendre que la decisió de deixar els escenaris la va prendre tan bon punt van comunicar-li que el seu fill patia càncer. Ara, doncs, s'obre una nova etapa a la vida d'Obregón i que l'actriu dedicarà íntegrament a l'atenció del seu fill Álex. 

  

  

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris