Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'

Ana Obregón revela l'impactant títol del llibre que va escriure el seu fill

Ana confirma els rumors sobre la publicació del seu fill Álex

Ana Obregón alarmava tots els últims dies quan feia unes declaracions en què deixava entendre que encara no tenia un pla definit per passar aquestes dates nadalenques.

Ana Obregón estava obsessionada per no quedar-se sola per evitar rememorar tot el que ha patit després de perdre el fill i els pares.

A les darreres hores, Ana ha reaparegut a Madrid i ho ha fet en la presentació d'un producte d'una firma cosmètica de la qual és ambaixadora. Ha volgut parlar des del cor i intentant no trencar-se gaire.

El que guanyarà l'ha donat a la fundació que ja està en marxa i que porta el nom del seu fill Álex.

Ana Obregón confirma davant la premsa com es titularà

Ana Obregón s'ha posat davant dels reporters i en primer lloc posava sobre la taula com n'és d'important la Fundació Aless Lequio. Així, ha confirmat que aquests diners del citat esdeveniment aniran a parar a finançar un assaig molt important.

Muntatge Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
Aless Lequio va començar a escriure en vida i ha continuat fent-ho sa mare | Catalunya Diari

«M'agrada pensar que puc treballar per ajudar els altres. De fet, ja aquest divendres finançarem un assaig molt important, és un Sarcoma d'Ewing, que és el que va tenir el meu fill», ha sostingut Ana Obregón.

«És un càncer molt agressiu que afecta sobretot nens i gent jove, de fet Elena Huelva a qui envio un petonet des d'aquí».

D'altra banda, Ana Obregón ha revelat amb molta satisfacció que la publicació que va començar a escriure el seu fill en vida va bé i ja té títol.

Ana Obregón li ha posat aquest títol per un sol motiu

«Estic tancada a casa meva escrivint. Fa quatre mesos que escric, és un homenatge al meu fill. Es dirà El chico de las musaranyas perquè, a mi, la meva mare quan era petita i em quedava pensant deia 'estàs pensant en les musaranyes'».

A més, ha revelat que «jo també li deia al meu fill perquè s'absentava. Ell va començar a escriure'l quan va començar el tractament de quimio i volia acabar-lo, però no li va donar temps», explicava Ana Obregón.

Ana Obregón al 'photocall' de la gala Elle
Ana Obregón lluita amb totes les seves forces per tirar endavant | Europa Press

Com no podia ser d'una altra manera, Ana Obregón ha confessat que escriure aquest «està sent dur. Però aquest llibre que ell volia publicar i donar-lo a la investigació serà com el cor del meu llibre. Jo escriuré un abans i un després i tot anirà a la fundació del meu fill», ha recalcat fa unes hores.

La presentadora intenta sortir del forat després de les pèrdues

Alhora, la protagonista del dia ha donat unes pinzellades sobre el tema de l'escrit, encara que tampoc ha volgut revelar més del compte. «Escric amb les llàgrimes i és com una muntanya russa de sentiments. És una història d'amor molt cruel d'una mare i un fill, això és allò que és», ha explicat emocionada.

En l'àmbit professional, Ana està contenta perquè es torna a acomiadar dels espanyols a través de la petita pantalla, com va fer fa dos anys amb Anne Igartiburu. En aquesta ocasió, l'actriu estarà acompanyada de Los Morancos. A més, també la veurem a Telepasión mà a mà amb Mario Vaquerizo.

«La gent riurà moltíssim, però sempre hi haurà el que sempre ensenyo, el meu cor i l'emoció, valorar el que és important en la vida que és l'amor». Així ha conclòs l'actriu, que intenta sortir del pou on es va ficar després de perdre les persones més importants de la seva vida.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp