Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón revela què ha fet el metge quan ha descobert la seva delicada salut

Ana ha compartit amb els seus la prova definitiva

Ana Obregón ha resolt situacions complicades, però mai s'ha enfrontat a cap com la que va haver de resoldre fa dos anys: la mort del seu fill Aless. El jove empresari va morir després de lluitar heroicament contra el càncer, i va marxar sent un referent per a tots. Obregón pot presumir d'haver estat mare d'un noi perfecte, ja que és impossible trobar algú que en tingui un mal concepte.

Ana Obregón va travessar una depressió, va estar diversos mesos tancada al dormitori i va estar a punt de renunciar a tot. Segons ha explicat, no es volia medicar perquè necessitava sentir el dolor i volia vèncer la por sense ajuda de químics. Tot i això, els seus metges n'han estat pendent, no l'han deixat sola i estan orgullosos del que ha aconseguit.

Primer pla de Ana Obregón
Ana Obregón se n'està sortint gràcies a la seva força | GTRES

Ana estava en un estat molt feble, ella mateixa ha reconegut que estava completament perduda i que no tenia ganes de seguir. Però va trobar una raó fonamental: honorar la memòria del seu fill i intentar que cap família torni a passar pel mateix. «És un camí horrible, dur, un camí d'espines on et sagnen els peus i el cor».

Ana ha revelat, gràcies a la seva darrera publicació a Instagram, el que ha fet el metge de la seva confiança: insistir fins al final. A poc a poc, va recuperant el seu estat d'ànim i el que és més important: la seva salut. Ha passat per moments durs, però el coratge que sempre l'ha caracteritzat li ha servit per seguir caminant.

Obregón ha donat llum a un pou molt fosc, gràcies a ella el públic s'ha adonat que el càncer no és irreversible. L'actriu ha muntat una fundació per lluitar contra la malaltia i per intentar ajudar els pacients que no tenen recursos. El seu fill es va poder tractar als Estats Units, però, malauradament, no tots tenen la mateixa sort.

Ana Obregón envia un missatge ple d'ànims

Ana ha reprès una de les seves tradicions més populars: posar en banyador davant dels seus fidels seguidors. Aquest costum va començar gràcies a Aless i s'ha mantingut en el temps fins a convertir-se en un dels moments més icònics de l'estiu. L'artista volia gaudir de les vacances i posava per a la premsa a canvi que deixessin tranquil el seu fill.

Muntatge Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
Ana Obregón té motius per estar orgullosa d'Aless Lequio | Catalunya Diari

Obregón ha enviat un missatge que ha emocionat els seus perquè demostra que el tractament està funcionant a la perfecció. Cada cop està més animada, tot i que no oblida que la vida seria molt més fàcil si el seu petit fos aquí. No pot fer res per omplir aquest buit, però sí que té la possibilitat d'ajudar els que estan perduts.

«Vull que des d'on siguis, vegis la teva mare intentant tornar a viure amb el coratge que tu em vas mostrar. Però abans he de trobar el meu cor perquè se'n va anar amb el teu», escriu a les seves xarxes socials. Aquesta publicació no ha trigat a omplir-se de missatges d'ànims, els espectadors volen demostrar-li que no està sola.

Ana Obregón està fent un gran esforç

Ana vol continuar amb el llegat d'Aless, així que ha fet dues coses: fundar una ONG i escriure un llibre amb finalitats benèfiques. Aquest últim projecte el va començar el jove empresari i no el va poder acabar. Per això, per a  l'actriu és especialment dur. Els experts asseguren que serà un èxit, no hi ha res com una feina feta des del cor.

▶️ Vídeo del dia

Obregón està recollint el que ha sembrat al llarg de la seva carrera: afecte, respecte i comprensió. És impossible trobar algú que en parli malament, sempre ha ajudat tothom qui ho necessitava. Per sort, se n'està sortint, i no és una cosa que sorprengui: una estrella mai no es rendeix.