Primer pla d'Ana Obregón amb rostre somrient

Ana Obregón trenca el seu silenci i aclareix la seva relació amb Alessandro Lequio

Ana Obregón trenca el seu silenci i es pronuncia a 'Fiesta'

Ana Obregón ha donat un cop a la taula i no ha dubtat a desmentir les informacions que Pipi Estrada ha donat a 'Fiesta'. El periodista s'ha mostrat molt contundent a l'hora d'afirmar que «Ana Obregón havia parlat malament d'Alessandro Lequio».

Aquesta afirmació no ha agradat gens a la presentadora. Ana Obregón es posava en contacte amb Luis Rollán per desmentir completament aquestes afirmacions. Luis Rollán ha traslladat les paraules d'Obregón al plató de 'Fiesta' i, una vegada més, la polèmica tornava a estar servida.

Ana Obregón, contundent, desmenteix la mala relació amb Alessandro Lequio

Pipi Estrada començava aquesta tarda a 'Fiesta' amb unes incendiàries declaracions sobre la relació actual que hi hauria entre Alessandro i Ana Obregón. De moment, el col·laborador de televisió no ha conegut la petita Ana Sandra Lequio.

Pipi Estrada al plato de 'Pesadilla en el Paraíso' serio
Ana Obregón respon a les informacions de Pipi Estrada | Mediaset

Segons manté Estrada, la relació entre Obregón i Lequio és «inexistent». «Lequio ni hi és ni se l'espera. Per conèixer la seva neta, primer ha de reprendre la relació amb Ana Obregón. I ara mateix la relació amb Ana és inexistent, ja que hi ha una separació absoluta», ha asseverat el periodista.

Segons Estrada, «no hi ha comunicació entre Lequio i Ana». Però, el col·laborador de 'Fiesta' anava més enllà i revelava les suposades raons per les quals Ana Obregón estaria molesta amb Lequio.

La filtració de la portada que donava a conèixer al món la notícia de l'arribada d'Ana Sandra hi tindria molt a veure.

Pipi ha assegurat que «Ana García Obregón està molt decebuda amb el comportament de Lequio. Ella té diverses sospites sobre la filtració de l'exclusiva, i entre elles hi ha Alessandro Lequio».

Però, el que molt pocs s'esperaven és que Ana Obregón no es quedaria de braços plegats. L'actriu, a través de Luis Rollán, no ha trigat a desmentir completament aquestes informacions abocades per Pipi.

Luis Rollán, íntim amic d'Ana Obregón, rebia al telèfon la rèplica d'Ana davant de les paraules del periodista. «Jo no he parlat mai malament d'Alessandro, i mai en parlaré malament. És més, no he parlat malament de ningú», li ha escrit Ana Obregón a Luis Rollán a través d'un missatge.

Captura del programa 'Festa' parlant Luis Rollán d'Alessandro Lequio
Ana Obregón desmenteix la informació de Pipi Estrada | Telecinco

D'aquesta manera, Ana Obregón trencava el silenci i aclaria que no hi ha mala relació amb Alessandro Lequio.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pipi Estrada rep la resposta d'Ana Obregón

Pipi Estrada rebia així la resposta contundent i directa de l'actriu. Tot i això, el periodista no sembla que es quedés gaire convençut a jutjar per les seves paraules. «Ho respecto, però si hi ha tan bon rotllo, per què hi ha tant de distanciament?», preguntava Pipi Estrada.

Aurelio Manzano tampoc ha dubtat a corroborar les paraules d'Obregón. «En l'àmbit privat no ha parlat mai malament ell, i quan alguna cosa no li ha agradat, li ho ha dit sempre a la cara», ha assegurat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!