Ana Polvorosa sorprèn i enlluerna en la seva aparició a la catifa vermella

L'actriu ha canviat molt des que va encarnar el personatge de Lorena, «la Lore», a ‘Aída’

Ana Polvorosa amb el seu company i amic Eduardo Casanova | Chance

Estàvem acostumats a veure Ana Polvorosa cada diumenge a la sèrie ‘Aída’ amb les seves grans arracades de colors estridents, la seva roba ajustada estil ‘xoni’ i els seus pentinats impossibles, un paper en què semblava estar encasellada. Però l'actriu ha deixat enrere la Lore i, a més de madurar com a artista, ha guanyat molts punts en elegància.

Ana és la noia de Getafe capaç d'actuar amb una pròtesi d'un cul en l'òpera prima del seu amic Eduardo Casanova i enlluernar a tothom mentre és a la catifa vermella. Amb la promoció de ‘Pieles’, l'actriu ha portat tot el glamur i la sofisticació a les estrenes. Darrere dels seus ‘looks’, amb un toc naif, hi ha l'estilista José Juan, que l'ha vestit en les últimes ocasions i és gràcies a qui va deixar sense alè el públic de la Berlinale.

Ana Polvorosa té estils molt diferents dels que ens tenia acostumats.| Chance

 

Ni escots d'infart ni transparències, a Polvorosa no li fa falta seguir la tàctica de les Kardashian, Beyoncé o Jennifer Lopez per enlluernar. A Berlín, es va enfundar una jaqueta rosa de Miranda Makaroff per Lydia Delgado amb uns pantalons foscos i a la nit va repetir amb un altre disseny vaporós de la marca espanyola. Més tard, va treure el seu costat més ‘lady’ amb un Alicia Rueda asimètric en ‘nude’. La nova Ana Polvorosa és sofisticació. En la seva justa mesura.


Comentaris

envia el comentari