Ana Polvorosa sorprèn amb un nu integral a Instagram

L'actriu treballa ara en un important paper a la sèrie de Netflix, 'Las chicas del cable'

Ana Polvorosa és una reconeguda actriu | Chance

L'actriu Ana Polvorsa ha decidit apujar la temperatura d'Instagram amb la publicació de, ni més ni menys, que tres fotografies en les quals la roba o directament no existeix, o només es deixar veure en una calceta de biquini.

La popular actriu coneguda en un primer moment pel seu paper a la mítica sèrie 'Aída' i, ara, per 'Las chicas del cable', no ha dubtat en encendre les xarxes amb unes imatges pujades de to, naturals i en un ambient d'allò més estiuenc.

Tres sensuals imatges

En una primera fotografia es pot veure a Polvorsa amb res de roba i asseguda a la sorra de la platja, en una segona amb només la calceta del biquini i dins de l'aigua i, en una tercera, molt semblant a la segona però d'esquena a la càmera. D'aquesta manera, l'actriu ha desafiat al mateix Instagram i s'ha col·locat una imatge d'un sol als mugrons, per tal que no l'eliminessin la fotografia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Ana Polvorosa (@lapolvorrosa) el

Després de la seva publicació, en pocs minuts va aconseguir milers de 'likes' i comentaris que destaquen la bellesa peculiar i natural de l'actriu. Ara només caldrà esperar unes hores més per saber si Instagram censura el seu cos o, si pel contrari, deixa que els seus seguidors gaudeixin de la seva espontaneïtat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Ana Polvorosa (@lapolvorrosa) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari