ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Ana Rosa Quintana s’acomiada de la dona de Raúl del Pozo

La presentadora ha sabut en directe que una amiga i veïna seva acabava de morir
Ana Rosa Quintana durant el directe de Telecinco. | Telecinco
 
 

Ana Rosa Quintana va viure ahir un dels moments més durs de la seva trajectòria professional, en conèixer en directe la notícia de la mort d’una amiga i veïna seva. Natalia, que era la dona del conegut periodista Raúl del Pozo, acabava de morir aquell mateix matí, i la presentadora no va voler deixar passar l’oportunitat de dirigir-li un missatge d’allò més emotiu.

 

Un dels pitjors estius d’Ana Rosa Quintana

Aquesta notícia es configura com l’última de la llista de cops durs que la presentadora d’’El Programa de Ana Rosa’ ha rebut al llarg de les últimes setmanes. I és que a finals de juliol el marit de la presentadora, l’empresari Juan Muñoz, era detingut per haver contractat el comissari Villarejo i haver exercit pressions sobre uns clients que li devien diners. 

Juan Muñoz i la seva dona, la presentadora de Telecinco, Ana Rosa Quintana. | Europa Press
 

Poc després, la parella va decidir comprar un cotxe nou, però just després d’aparcar-lo davant la seva casa, algú li va robar, fent que Ana Rosa no pogués «ni donar un passeig» amb la seva nova adquisició. I ara, ha hagut de sobreposar-se en directe a la fatídica notícia sobre la mort de la seva gran amiga.

 

La presentadora s’ha emocionat en ple directe

Per aquest motiu, la madrilenya va aprofitar el final de l’emissió del programa per tal d’enviar-li una abraçada i un petó a Raúl del Pozo, ja que els uneix una llarga i profunda amistat. De fet, després de relatar que «ha estat una dona importantíssima a la meva vida, sempre afectuosa, sempre intel·ligent, sempre dolça», Ana Rosa ha fet patent que «la trobarem molt a faltar en el nostre Nadal, que els passem les dues famílies juntes».

 

Les últimes paraules de la conductora han anat dirigides al marit de Natàlia, expressant que «la trobarem molt a faltar a les nostres vides. Raúl, ja saps que la teva veïna té allí la teva cadira per quan ho necessitis».

 

Així les coses, i malgrat que la conductora del programa de Telecinco ha relatat que ha viscut estius pitjors –com, per exemple, el de la mort de la seva mare fa uns anys– no es pot negar que sembla que la mala sort s’hagi instal·lat a la residència de Quintana.  Afortunadament, la dona de Juan Muñoz ha sabut tirar endavant cada cop que la vida ha estat cruel amb ella.