TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Ana Rosa acusa Toni Soler de ser «masclista» i insultar-la «per ser dona»

La periodista no s'ha pres gens bé unes polèmiques paraules sobre la seva cara que l'humorista va pronunciar a 'Està passant'
Imatge d'arxiu d'Ana Rosa Quintana | cedida

 

La periodista Ana Rosa Quintrana es va convertir, efectivament, en la protagonista d'aquesta setmana, després de revelar uns sensibles missatges que l'expresident Carles Puigdemont va enviar a l'exconseller Toni Comín.

 

Quintana va anunciar aquesta exclusiva com la més gran de la seva carrera periodística i, tot i que va mencionar diverses vegades el reporter Luis Navarro i el seu càmera, que van ser els que van aconseguir les imatges, sent la cara visible ha rebut la major part dels elogis, però també de les crítiques. 

 

És per això que, finalment, ha esclatat contra el conegut humorista Toni Soler, que va pronunciar unes polèmiques paraules sobre la seva cara, durant el programa 'Està passant', on va assegurar que la seva tardarà molts anys a descompondre's, pel seu suposat Botox. 

 

 

La seva cara «tardarà un milió d'anys en descompondre's»

Soler va explicar com havia sorgit la polèmica pels missatges de Carles Puigdemont, criticant el «periodisme» d'Ana Rosa, i recordant la polèmica pel suposat plagi d'un dels seus llibres. «Avui en el seu programa ha publicat uns missatges que Puigdemont va enviar al mòbil de Toni Comín. En això consisteix el periodisme, nens i nenes que ens esteu veient», va dir Soler, afegint que consisteix a «espiar el mòbil dels altres». 

 

 

«El mateix Puigdemont des del seu Twitter ha confessat que els seus missatges els havia escrit ell mateix, cosa que no va fer Ana Rosa amb el seu llibre», va continuar l'humorista. Però això no és tot, i és que Soler va continuar amb la seva crítica humorística, que ha fet esclatar la presentadora. «És una cara que el periodisme no oblidarà mai, sobretot perquè tardarà un milió d'anys en descompondre's», va dir, en referència a la madrilenya. «El Botox no és biodegradable», va afegir per justificar les seves paraules. 

«No t'insulten per la teva feina, sinó per ser dona»

La periodista madrilenya sembla no compartir l'humor del programa de Toni Soler, contra qui ha carregat sense mencionar-lo, acusant-lo de ser «masclista». «He de dir que la immensa majoria dels companys han estat generosos, ens han felicitat, ens han citat», ha començat dient, en referència als polèmics missatges. No obstant això, ha reconegut que també «hi ha dos o tres casos aïllats». 

 

El periodista Luis Navarro, que va aconseguir fotografia els missatges de Puigdemont a Comín | Telecinco

 

A continuació, va deixar anar la seva dura crítica contra l'humorista català. «Després també estan els que no són periodistes sinó que són activistes, que ja han entrat, no en la crítica, sinó en els insults, masclistes a més», ha lamentat la presentadora, que ha afegit que «no t'insulten per la teva feina, sinó per ser dona». Sigui com sigui, sembla que la polèmica pels missatges de l'expresident Puigdemont encara tardarà una mica a oblidar-se. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris