Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana confirma el secret a veus i dona la notícia de l'any

Ana Rosa Quintana no esperava rebre aquesta informació

Ana Rosa Quintana no pot estar més contenta. I és que, pocs dies abans de tornar al seu lloc de treball, la periodista acaba de fer públic el que ja era un secret a veus.

A finals del passat mes de novembre, la presentadora d'El programa de AR va anunciar per sorpresa que deixava el seu lloc de treball dins d'aquest matinal en haver-li diagnosticat càncer de mama.

«M'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament, està localitzat, no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató, d'aquests companys, que també són la meva família», deia.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana està a punt de tornar a les nostres vides | EUROPA PRESS

Després de diversos mesos lluitat contra aquesta complicada malaltia, tot apunta que 'La reina dels matins' ja està totalment recuperada i amb moltes ganes de recuperar la seva antiga vida.

Només cal recordar el discurs que va pronunciar durant la festa d'estiu de la seva productora. «He vist una imatge que representa molt el que és el programa, és l'Óscar en una publicitat i jo, fent nanses…», va dir Ana Rosa Quintana, provocant les rialles dels seus companys. «Doncs Óscar, ja soc aquí!».

Ara, la periodista té una molt bona notícia per donar a tot el seu equip. I aquesta és que, malgrat no haver pogut estar al capdavant de la seva empresa durant aquests mesos, la productora s'ha aconseguit recuperar.

Ana Rosa Quintana no pot estar més contenta

Ana Rosa Quintana no es pot creure la notícia que acaba de rebre. Sí, perquè, segons les últimes dades aportades per Unicorn Content, l'empresa audiovisual de la presentadora ha aconseguit disparar els seus ingressos a l'últim curs, passant de 23,2 a 30,54 milions d'euros.

Aquesta pujada en els beneficis ha suposat que Ana Rosa guanyi gairebé 3,04 milions, xifra que està lleugerament per sota dels 3,25 milions de l'any anterior.

Però, després de reforçar la seva solidesa financera, ha decidit repartir tot el que ha guanyat entre els socis de la productora; cosa que no va fer el curs anterior amb l'únic objectiu d'augmentar les reserves de l'empresa.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana té bones notícies pel seu equip | GTRES

D'aquesta manera, la beneficiada més gran ha estat la mateixa Ana Rosa Quintana, ja que s'embutxacarà al voltant d'1,55 milions d'euros, perquè té el 51% del capital d'Unicorn Content.

Per la seva banda, Producción y Distribución de Contenidos Audiovisuales Mediterráneo S.L., una de les filials de Mediaset, percebrà uns 900.000 euros en tenir en poder seu el 30% de l'empresa. Finalment, la seva amiga i sòcia Xelo Montesinos, que ostenta el 19% del capital, s'embutxacarà uns 575.000 euros.

Després de fer públiques les bones dades que han aconseguit, Ana Rosa Quintana i la resta dels seus companys aspiren a repetir aquesta jugada de cara a l'exercici d'aquest any.

«La marxa dels principals continguts de la societat fa preveure una evolució per a l'exercici 2022 en línia amb el que va passar el 2021. A més a més, la societat manté la seva línia de producció d'obres de ficció, cosa que contribuirà a la xifra de negoci el 2022», s'anunciava.

Ana Rosa Quintana a plató
Ana Rosa Quintana reparteix beneficis amb els socis | Mediaset

Durant el passat exercici, la productora va reduir lleugerament la seva dependència de Mediaset España. I és que, durant aquest període, el 84% dels ingressos d'Unicorn Content va tenir com a client Telecinco. Un percentatge quatre punts inferior a un any abans.

«No obstant això, per a aquest any i amb base en el proposat formalitzat per al 2022, que contempla tant els acords ja aconseguits com altres en fase d'assoliment, les relacions comercials amb Mediaset España es mantindran en línia amb l'exercici 2021. Igualment, es desprèn tant resultat d'explotació com després d'impostos positius», conclouen els resultats.