Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana deixa el seu programa: abraça el gran enemic de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco no comprèn l'afecte de la presentadora cap a aquesta persona

Ana Rosa Quintana s'ha convertit en protagonista involuntària després d'anunciar-se el final de 'Sálvame'. Sí, perquè la periodista assumirà el nou repte d'ocupar les tardes de Telecinco, ja que així ho ha demanat la cadena.

Quintana, que ha comentat que s'absentarà els pròxims dies del seu programa, ha sorprès tothom en la seva última aparició pública, una imatge que no agradarà res a Rocío Carrasco.

Va ser dijous passat quan Ana Rosa anunciava a l'espai que condueix, 'El Programa d'Ana Rosa', que es veia obligada a absentar-se temporalment. I encara que no ha revelat el motiu exacte de la seva absència, sí que ha indicat que són assumptes que ha d'atendre. Quintana prenia la paraula i es dirigia a Joaquín Prat: «Escolta, Joaquín, per cert, et demanaré un favor», li deia.

«Necessito uns dies, uns quants dies, perquè tinc molta planxa i veuré si poso en ordre les meves coses», explicava Ana Rosa. «Així que et quedes tu amb tota la planxa», deia al seu company.

Ana Rosa deixarà el programa durant uns dies

Joaquín, per la seva banda, es mostrava comprensiu: «No et preocupis, serà un plaer, et trobarem a faltar, però ves, posa ordre a les teves coses i torna quan vulguis. Aquí estarem». Recordem que Ana Rosa va estar gairebé un any allunyada de la televisió a causa de càncer de mama que va patir i del que es va estar tractant.

Va ser l'octubre passat quan un altre cop es va posar al capdavant del programa que presenta cada matí a Telecinco. Ana Rosa, a més de resoldre assumptes pendents que no ha concretat, haurà de donar forma al nou projecte que la cadena li ha encarregat.

El dia 23 de juny serà el darrer dia d'emissió de 'Sálvame' i durant els mesos d'estiu el seu lloc quedarà ocupat per un programa que conduirà Sandra Barneda.

Imatge del plató d''El Programa de Ana Rosa'
Ana Rosa s'absentarà durant uns dies del programa que presenta | GTRES

Serà al setembre quan Ana Rosa Quintana prengui les regnes del nou espai que combinarà actualitat i entreteniment. Així ho confirmava la mateixa Ana Rosa: «Acaba de sortir una nota de premsa de la cadena confirmant que a partir del setembre faré mudança a les tardes».

Fins llavors, la presentadora continuarà al capdavant del seu espai matinal: «No deixaré el matí, no us feu il·lusions, continuaré donant guerra», deia als seus col·laboradors. Ana Rosa justificava la seva decisió de canviar a les tardes: «He d'agrair a aquesta empresa els 19 anys de suport, èxit i tranquil·litat. I quan em demanen alguna cosa, crec que el més just és tornar una mica de tot el que m'ha donat», explicava.

Ana Rosa es retroba amb algú que coneix bé Rocío Carrasco

Quintana, per altra banda, gaudeix del poc temps lliure que li deixa la seva feina a la televisió. Aprofitant la Fira de Sant Isidre, Ana Rosa ha assistit amb el seu marit a la madrilenya plaça de bous de Las Ventas. Allà s'hi ha trobat, mentre caminava pel carreró, amb José Ortega Cano, que ocupava una de les barreres amb la seva filla Gloria Camila.

Imatge d'Ana Rosa i José Ortega Cano a la plaça de bous
Ana Rosa i Ortega Cano es van saludar afectuosament a la plaça de bous de Las Ventas | GTRES

Tots dos van protagonitzar una salutació plena d'afecte. De fet, l'últim cop que van coincidir va ser a l'octubre, quan el torero va anar al plató d'Ana Rosa per parlar per primera vegada de la crisi que passava amb Ana María Aldón. Una aparició que va ser després molt comentada per la frase amb què el torero proposava ampliar la família a la seva encara dona.

Fotomuntatge d'un primer pla de Rocío Carrasco i José Ortega Cano
A Rocío Carrasco no li haurà agradat la trobada d'Ana Rosa amb Ortega Cano | CatalunyaDiari

Una entrevista en què, a més a més, Ortega Cano va anunciar les mesures legals que prendria contra Rocío Carrasco. El vidu de Rocío Jurado es va mostrar contrari a passar per alt les declaracions de la filla de Rocío Jurado a la docu-sèrie de Telecinco.

«En els darrers temps Rocío Carrasco ha abocat sobre la meva persona infàmies i ofenses, ha retorçat la veritat fins a extrems inigualables. I aquesta conducta plena de vilesa i odi només pot tenir una resposta judicial. He donat instrucció als meus advocats perquè comencin en el moment en què ho vegin oportú», assegurava aleshores.