Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Ana Rosa llança la pregunta més compromesa a Rocío Carrasco sobre la seva filla

La postura de la presentadora ha estat clara des del principi

Ana Rosa Quintana no ha dubtat a posicionar-se en el conflicte entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores. Des que es va saber que la filla de Rocío Jurado anava a trencar el seu silenci després de 25 anys i relatar tot el que ha sofert, la presentadora dels matins de Telecinco sempre ha tingut clara la seva postura. No considera que sigui bo per a bastir ponts amb els seus fills i sobretot ha posat en relleu el mal que el seu testimoni els pot provocar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tenint en compte que no va trigar a comptar amb Rocío Flores com a col·laboradora del programa dies després de l'estrena del documental, no és d'estranyar que Ana Rosa qüestioni les vivències de Rocío Carrasco i es posicioni en la guerra familiar. Poques hores abans de l'entrevista més esperada, la presentadora també ha llançat una pregunta a l'aire.

Ana Rosa i la seva pregunta a Rocío Carrasco

El conflicte entre mare i filla ha estat un dels temes més comentats des que va iniciar el documental. Encara queden molts dubtes en l'aire sobre les raons que van provocar el distanciament i la manca de paciència per conèixer-les fa que els periodistes s'avancin a l'emissió dels episodis que encara queden pendents.

Per a Ana Rosa, fidel defensora de la filla de Rocío Carrasco des del principi, no hi ha suficients motius perquè una mare s'allunyi dels seus fills. La presentadora ha acollit a Rocío Flores com si fos un animal ferit i ha tret les ungles contra tots el que l'han criticada per la seva falta d'empatia amb la seva mare.

Ana Rosa no pensa que Rocío Carrasco hagi fet el documental per a acostar postures amb els seus fills assenyalant el mal que els està ocasionant. Després de la crida de Rocío Flores demanant-li a la seva mare que li agafés el telèfon, la presentadora veu difícil una reconciliació: «El problema és que no han tingut relació durant tots aquests anys...» opinava.

En relació amb l'aïllament de Rocío Carrasco amb la seva família, Ana Rosa ha volgut llançar una pregunta que espera tingui resposta en l'entrevista: «Una pregunta, Rocío vol fer creu i ratlla?». En aquest sentit, la presentadora opina que no està fent les coses bé i que la seva actitud no és favorable a la reconciliació. «Jo crec que, moltes coses de les quals diu, independentment del seu testimoniatge, en relació amb terceres persones no ajuda tampoc» explicava Ana Rosa deixant clar la seva postura.

Es posiciona al costat dels fills de Rocío Carrasco

«Està intentant salvar-se després d'haver tocat fons», amb aquesta frase Ana Rosa Quintana deixava clar la posició que tenia respecte al documental de Rocío Carrasco. Per a ella, el fet que hagi decidit trencar el seu silenci només respon a netejar la seva imatge pública i no està encaminada a recuperar als seus fills.

La seva història, lluny de ser una crida desesperada per a tornar a tenir als seus fills a prop, per a Ana Rosa significa el punt final de la relació. D'aquí ve que des del primer moment es posicionés al costat de Rocío i David Flores, als quals veu com les úniques víctimes de tot el conflicte familiar. «A la nena la destrossarà», opinava la periodista en conèixer que Rocío Carrasco anava a trencar el seu silenci.

Davant la crida en directe de Rocío Flores on li demanava a la seva mare que li agafés el telèfon, mentre assegurava que «als teus fills no te'ls ha llevat ningú», Ana Rosa es commovia, però veia difícil que poguessin recuperar la relació. La presentadora no té clar si, després del documental, Rocío Carrasco decidirà deixar tot enrere i tornar a tenir relació amb els seus fills.w