Ana Rosa, sobre el 'polideluxe' d'Omar Montes: «És fastigós»

La presentadora d''El Programa de Ana Rosa' va mostrar la seva indigació amb l'actuació de Montes

Ana Rosa Quintana dijo que le parecía «asqueroso» lo que había dicho Omar Montes en el 'polideluxe'.
Ana Rosa Quintana va dir «és fastigós» el que va dir Omar Montes al 'polideluxe'. | Telecinco

 

Omar Montes i el seu 'polideluxe' són a l'ordre del dia. Les seves paraules a Telecinco sobre els seus afers més íntims han generat tanta controvèrsia que, fins i tot, Ana Rosa Quintana ha optat per criticar amb duresa la seva figura. «És fastigós», va etzibar, en aquesta línia, la presentadora de Mediaset. 

Montes, de fet, va saltar a la palestra en deixar comentaris com «Isa Pantoja és una lloba al llit». Frase que, de fet, no va agradar gens a una Ana Rosa que va sentenciar des del seu programa: «No m'agrada gens. Simplement admetre que et preguntin per la teva intimitat amb una persona que vols recuperar, em sembla fastigós»

Ana Rosa Quintana en su programa hablando de Omar Montes.
Ana Rosa Quintana parlant d'Omar Montes. | Telecinco

 

Ana Rosa Quintana carrega contra Omar Montes

Montes, en aquesta línia, va respondre totes les preguntes sobre els seus afers amb Chabelita. La més cridanera de totes, però, va ser quan el polígraf va preguntar a Montes si havia mantingut relacions sexuals amb Chabelita a Cantora. El polígraf va afirmar el que ell va negar, ja que sí que havien mantingut relacions sexuals a Cantora. 

Tot i això, Chabelita no va tardar massa en fer la seva aparició en el programa via 'WhatsApp' a través del telèfon de Belén Esteban. «No hem tingut temps material per tindre sexe a Cantora», va comentar la mateixa Chabeilita. 

Maria Patiño explicó que Isa Pantoja había llamado muy enfadada por las respuestas.
Maria Patiño va dir que Isa Pantoja va trucar enfadada per Omar en el 'polideluxe'. | Telecinco
 

Finalment, Omar va deixar bocabadat tothom en comentar que «Isa és una lloba al llit», tot i que encara té un pla per reconquistar-la. Caldrà veure, doncs, quin és el pla d'actuació d'Omar Montes per intentar recuperar l'amor de Chabelita.             


Comentaris

envia el comentari