Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa Quintana deixa de pedra Telecinco amb un adeu enmig del programa

La presentadora ha estat criticada després del seu acomiadament d'aquest divendres

Ana Rosa Quintana està a punt de tancar un any molt bo respecte a les dades d'audiència. La presentadora de Telecinco porta 15 anys al capdavant del seu programa amb molt d'èxit.

Malgrat aquest gran assoliment, aquest ha estat l'any més complicat per a la periodista. La irrupció de la pandèmia ha capgirat tot. Ana Rosa Quintana ha estat especialment dura amb la gestió del govern espanyol respecte al coronavirus.

És per això que s'ha guanyat els elogis i les crítiques de molts. Es pot dir que no ha passat gens desapercebuda. Ella ha estat de les poques que ha treballat durant el confinament total, igual que la gran majoria dels seus col·laboradors. També hi ha hagut moments en els quals Ana Rosa Quintana s'ha enfonsat en directe.

Ana Rosa s'acomiada fredament abans de les seves vacances

La conductora de ‘El programa de Ana Rosa’ cada any fa les seves vacances a l'estiu i per Nadal. És per això que avui ha estat el seu últim programa al capdavant de l'espai matinal en aquest 2020. La presentadora ha volgut acomiadar-se dels seguidors del programa d'una manera una miqueta peculiar i que tothom qüestiona.

Habitualment el programa acaba a les 13.30, instant en el qual es dóna pas a ‘Ya es mediodía’. En aquest moment és quan Ana Rosa cedeix el testimoniatge a Sonsoles Ónega. Tanmateix això no ha estat així avui.

El programa ha acabat a la mateixa hora de sempre, però la presentadora s'ha anat mitja hora abans per motius personals. En aquest moment ha interromput als seus companys, ja que es volia acomiadar de l'audiència.

Sempre que la conductora tanca una temporada o un any sol dedicar unes paraules a tots els seus seguidors. En aquest últim dia de feina de l'any, la periodista ha tingut un comiat una miqueta estrany, fins al punt que ha estat una mica freda i misteriosa.

Ana Rosa Quintana ha marxat del seu programa desitjant un «Bon Nadal» a tots. Això ho ha fet abans d'hora, motiu pel qual molts col·laboradors s'han sorprès pensant que s'acabava el programa. «Ara us quedeu amb Joaquín, que jo he de marxar», ha especificat la presentadora de Telecinco.

D'aquesta forma, Ana Rosa ha aprofitat un tall publicitari per a marxar del seu programa mitja hora abans de l'habitual, ja que com diem, ella sempre marxa quan dóna pas a Sonsoles Ónega, fet que avui ha fet Joaquín Prat.

A partir d'aquí tots esperaven un breu discurs de la periodista per a tancar enguany tan fatídic i tan intens a nivell periodístic. Però no ha estat així.

Breu i misteriós comiat d'Ana Rosa

«Us estimo», ha dit Ana Rosa Quintana abans de marxar. Joaquín Prat i la resta de col·laboradors també l'han felicitat les festes i l'han animat perquè s'ho passi bé aquests dies de descans.

D'aquesta manera, Ana Rosa Quintana ha tancat l'any en el seu programa. No ha dit res més i després de la volta de la publicitat ella ja no estava.

Habitualment la periodista espera fins al dia 22 per a marxar, ja que aquest dia hi ha programació especial pel sorteig de la Loteria de Nadal. La presentadora de ‘El programa de Ana Rosa’ ha posat fi al 2020 de la manera més freda que pot haver-hi, amb un missatge una mica misteriós i breu.

Segurament aquests dies es quedi al capdavant del programa Patricia Pardo, que ja ha estat conduint l'espai durant les vacances estivals d'Ana Rosa.

Per la seva part, Joaquín Prat es quedarà amb el Club Social, com porta fent des que presenta ‘Cuatro al día’. Una altra col·laboradora que també podria presentar alguna secció és Ana Teradillos.