Ana Rosa parla de l'arrest del seu marit en la seva tornada de les vacances

La presentadora ha començat la nova temporada del seu programa afirmant: «Sempre dono la cara»

Imagen de Ana Rosa Quintana y su marido Juan Muñoz.
Imatge d'Ana Rosa Quintana i el seu marit Juan Muñoz | Cedida

Ana Rosa Quintana ha començat aquest matí la que és la seva quinzena temporada al capdavant del programa principal dels matins de Telecinco. Tothom, tant el públic com la resta de la premsa, estava expectant per veure si feia alguna menció a la detenció del seu marit, Juan Muñoz, per haver contractat l'excomissari Villarejo per pressionar uns clients que li devien diners.

Una de les notícies més comentades dels últims mesos 

L'arrest de Muñoz ha estat una de les notícies més mediàtiques de tot l'estiu. El marit de la presentadora va estar detingut unes hores i finalment va quedar en llibertat amb càrrecs per decisió de Diego de Egea,  jutge de l'Audiència Nacional.

Aquestes han estat les primeres paraules d'Ana Rosa sobre la detenció del seu marit: «Vull parlar d'un tema que aquest estiu ha estat d'actualitat, la detenció del meu marit. Quan va tornar a casa sense mesures cautelars va ser un missatge tranquil·litzador per a mi». La presentadora ha afegit: «No ha sigut el millor estiu de la meva vida però tampoc el pitjor. Fa quatre anys va morir la meva mare».   

Ana Rosa Quintana
Imatge d'arxiu d'Ana Rosa Quintana al plató del seu programa| Telecinco

 

El germà de Muñoz té problemes amb Hisenda

«Sabia que des de fa 10 anys el germà de Juan i una altra persona tenien un litigi amb Hisenda», ha confirmat la periodista afegint que tant la seva parella com la resta de la família estan ajudant el seu cunyat a resoldre aquest problema.  

La presentadora de 'El programa de Ana Rosa' ha volgut defensar la innocència de Juan Muñoz d'aquesta manera: «Els que havien de dir-ho ja ho han dit: ningú els va extorsionar. El meu marit col·labora amb la justícia, deixem que jutges, advocats i fiscals facin la seva feina». 

La presentadora no parlarà més del tema 

Ana Rosa Quintana ha volgut confirmar que ella no parlarà personalment sobre el tema, quan es produeixi alguna novetat sobre el procés judicial que afecta el seu marit. «Jo no sóc la persona més adequada per informar d'un tema que afecta la meva família. No sóc capaç d'informar d'això de manera objectiva», ha sentenciat la periodista. 


Comentaris

envia el comentari