IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa prohibeix a Monedero parlar d'algú «que no està aquí» en referència a Eduardo Inda

El politòleg va atacar al periodista, per declarar en contra seva, recordant que es troba amb el «sou embargat» i investigat per «violència de gènere»

Ana Rosa conversó con Monedero
Ana Rosa va conversar amb Monedero | Mediaset

Una gran dosi de tensió és el que es va viure al plató de Telecinco, durant 'El Programa de Ana Rosa', com a conseqüència de la participació del fundador de Podemos, Juan Carlos Monedero, que apareixia després de la seva compareixença al Senat per aclarir els comptes de Podemos, i qui no va dubtar a atacar Eduardo Inda per declarar en contra seva.

El politòleg no va encaixar bé que se li recordés que el periodista va intervenir en la investigació, malgrat no presentar «ni una sola prova», afegint «no li agradaria» tenir cap forma de relació amb una persona que es troba amb el «sou embargat», per part de la legislació balear, per «violència de gènere».

En aquest moment, Ana Rosa, va interrompre al seu convidat afirmant que «no, no és així, aquesta persona no està condemnada» i criticant que es parlés d'«una cosa molt seriosa» amb tant desconeixement, per la qual cosa va demanar a Monedero continuar amb el tema que motivava la seva entrevista i no comentar «assumptes personals» d'una persona «que no està aquí».
 

L'empipament de Monedero
 

El fundador de Podemos, lluny d'acceptar la recomanació de la conductora, va afegir que Inda és el primer a carregar contra persones que no es troben en el mateix plató que ell, catalogant-ho com «pseudoperiodista», i afirmant que «és un senyor que es caracteritza per insultar».

Monedero continuó con su ofensiva hacia el tertuliano, criticando que las pruebas que presentó, en forma de facturas, estaban modificadas «con Photoshop», además de mostrar una imagen de La Sexta, en el plató de Mediaset, donde se apoyaba su testimonio, informando que «la justicia balear considera violencia de género el no pagar la pensión a tu ex mujer».

Desacuerdo en la legalidad de las cuentas

Finalmente, Monedero negó la posibilidad de que Podemos defraudara a Hacienda o se financiara ilegalmente, afirmando que todo han sido mentiras publicadas por «este falso periodista». En ese sentido, recordó que el Tribunal de Cuentas fue el encargado de auditar las cuentas del organismo y de corroborar que no había fraude, contradiciendo las afirmaciones del periodista.

Por su parte, Inda, se ha mostrado siempre muy contrario a los procesos del politólogo, a quien denominó de «sinvergüenza fiscal». Además, cuestionó en múltiples ocasiones el sistema de financiación del partido progresista, calificando los registros de las cuentas presentadas como «de todo menos legal».


Comentaris

envia el comentari