IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa Quintana abandona la productora Cuarzo «per una decisió personal»

Cuarzo era la productora d''El programa de Ana Rosa', no obstant això, la presentadora ha dit que aquest fet no afectarà l'espai matinal

Ana Rosa Quintana, al plató d''El programa de Ana Rosa' | Mediaset

Ana Rosa Quintana ha pres una decisió empresarial per a la tardor vinent. La presentadora ha decidit deixar d'estar al capdavant de la productora Cuarzo, la responsable de produir el seu programa, 'El programa de Ana Rosa', a més de 'Cuarto milenio' i 'En el punto de mira'. Ana Rosa ha confirmat que vendrà les seves accions per deixar de ser consellera delegada de Cuarzo, però aquesta decisió no afectarà el seu programa matinal de Telecinco. Tal com ha assegurat Quintana, «aquesta és una decisió personal»: «Em mereixo una mica de tranquil·litat. Han estat anys extraordinaris i ara em dedicaré al meu programa i als meus fills, que entren en una edat més complicada i cal estar-hi més a sobre».

Segons el portal ‘Ecoteuve’, des de 2009 la productora francesa Banijay posseeix el 51% de Cuarzo, i aquest 2017, tot i l'abandonament d'Ana Rosa, el seu programa no es veurà afectat, tal com estava estipulat en l'acord. 'El programa de Ana Rosa', doncs, seguirà a Mediaset esperant que es confirmi si Cuarzo tornarà a produir l'espai després d'haver signat un contracte de renovació de tres anys més. En aquest sentit, Quintana ha assegurat que no hi ha cap compromís, per la qual cosa no tindrà impediments si prefereix «deixar-ho abans»: «Soc tant lliure com si renovés cada any», ha sentenciat la presentadora.


Comentaris

envia el comentari