Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana confirma els pitjors rumors i assumeix que es queda sola

Ana Rosa no troba consol després d'assabentar-se de la darrera sortida de Telecinco

Ana Rosa Quintana s'ha despertat sobresaltada aquest dimarts 19 de juliol. I és que ha rebut una notícia que és un cop per a la seva productora, Unicorn Content, i per a la cadena on treballa, Telecinco.

Els darrers dies, la veterana periodista ha assistit a un dels moviments més sorprenents dels últims temps a Mediaset. Un canvi que ha provocat tot un terratrèmol a la plana major de Telecinco.

La cadena de Fuencarral va perdre una de les seves millors professionals a la plantilla després que Sonsoles Ónega prengués la decisió de canviar de grup de comunicació. Sense previ avís, aquesta marxava a Atresmedia i deixava en xoc la mateixa Ana Rosa Quintana.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Ana Rosa Quintana viu amb preocupació una nova sortida de Telecinco | GTRES

A través d'un extens comunicat, la ja expresentadora de Telecinco es feia enrere i se n'anava de la que va ser casa seva durant molt de temps.

Ana Rosa Quintana no evita una nova espantada

Sonsoles deixava orfe el programa Ya es mediodía i, obligat, ha acabat ocupant el lloc de presentador Joaquín Prat després de sortir de Cuatro al dia.

Ana Rosa, molt enfadada amb les maneres de procedir de la que era la seva amiga Sonsoles, no entenia res. No comprenia com la filla de Fernando Ónega havia fet aquest pas, deixant enrere una reeixida carrera a Mediaset que es tancava de manera sorprenent.

Marc Calderó i Sonsoles Ónega
Marc Calderó i Sonsoles Ónega baixen del vaixell de 'Ya es mediodía' | TELECINCO

Unicorn Content, la productora de la qual és presidenta Ana Rosa Quintana, retreia aquest moviment de l'expresentadora de Ya es mediodía en silenci. Aquest matí s'ha quedat al·lucinant, però, quan ha vist com un altre professional destacat de la casa deixava el lloc per anar-se'n a RTVE.

La veritat és que Telecinco ha perdut un dels seus presentadors d'actualitat que feia de substitut dels presentadors titulars. Després de l'abrupta marxa de Sonsoles Ónega a Atresmedia, ara és Marc Calderó qui deixa el seu lloc a Telecinco per fitxar per una altra cadena.

Marc Calderó se'n va a TVE i deixa al·lucinant Ya es mediodía

En aquest cas, el destí de Calderó no és Atresmedia, com ha fet la seva excompanya, sinó que se'n va a RTVE per presentar un nou format d'actualitat. Tal com ha publicat 'Bluper', aquest nou programa elegit per a Marc Calderó s'estudia amb una de les productores més conegudes del panorama nacional.

Estem parlant de Cuarzo Producciones, que en col·laboració amb l'ens públic donaria forma a aquest nou projecte que estarà comandat pel ja experiodista de Mediaset.

Primer pla de Marc Calderó.
Marc Calderó deixa el seu treball per fitxar per RTVE | TELECINCO

El comunicador començarà a caminar la seva nova etapa lluny de Mediaset els pròxims mesos amb la resta de l'equip de periodistes de RTVE, segons ha revelat aquest dimarts Fórmula TV.

Una altra sortida inesperada que provoca l'enuig d'Ana Rosa Quintana

Així mateix, Calderó seguirà treballant a la franja del migdia. Per això, farà la competència al programa que va presentar fins divendres passat. El que  se sap, per ara, és que el periodista serà copresentador del format de La 1. Així, aquest estarà acompanyat per un altre professional per donar pas a les darreres hores informatives de l'ens públic.

Marc Calderó era la cara més coneguda per l'audiència perquè presentava Ya es mediodía quan Sonsoles Ónega no podia presentar aquest format. La del comunicador era sempre l'opció més habitual per part de la cadena i per la productora d'Ana Rosa, especialment, pels bons comentaris que rebien de l'audiència.

És un altre cop dur per a Ana Rosa, quan falta un mes perquè la presentadora torni als platós després de nou mesos allunyada de Telecinco per culpa d'un càncer.