Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana fa el cop sobre la taula que feia temps que preparava

Ana Rosa té la seva primera prova de foc a Telecinco aquest estiu

Ana Rosa Quintana torna a la televisió amb més ganes que mai. Després del seu celebrat retorn a la vida pública, de ros platí i amb el clar missatge que va dir -«Ja soc aquí»- s'enfronta al seu primer gran repte.

Ana Rosa ja està acabant el tractament contra el càncer i els resultats són satisfactoris. Ella té previst posar-se davant de les càmeres al setembre, quan arrenqui la tornada a la normalitat després de les vacances estiuenques.

Tot i això, abans del retorn al seu programa, Ana Rosa ja té preparada una primera bomba per a aquest estiu. Des de fa alguns mesos, la productora que ella presideix tenia l'encàrrec de preparar el programa que substituirà a Viva la vida.

La notícia de la cancel·lació de l'espai conduït per Emma García arribava com un gerro d'aigua freda fa un parell de setmanes. Ana Rosa ja ho tenia al cap fa mesos i el nou format ja té nom: Ya es verano.

Esperem que s'hagin esforçat una mica més per dissenyar-lo que per escollir el nom. Ya son las ocho, un altre dels programes d'Ana Rosa cau de la graella i Sálvame torna a ampliar una hora més, amb Sandía.

Les noves cares que ha escollit Ana Rosa Quintana

Ana Rosa sap que se la juga amb aquest espai i no vol córrer cap risc. La prova de foc definitiva arribarà al setembre, on l'espai de cap de setmana ja hauria d'estar en ple funcionament.

Així doncs, aquests mesos estiuencs serviran per veure com va d'audiència i per fer els canvis necessaris. El programa tindrà tres presentadors, seguint la fórmula d'El Programa de AR quan la seva cap ha estat de baixa. Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González Novo seran les tres cares d'aquest espai que ocuparà les tardes dels caps de setmana.

Frank conduirà Lo más, una mena de contenidor de continguts digitals, xarxes socials i televisió. Es tracta de creuar els perfils d'audiència i atreure un nou públic.

Fotomuntatge de Marta González Novo, Verónica Dulanto i Frank Blanco.
'Ya es verano', el nou programa d'Ana Rosa Quintana. | Mediaset
 

Ana Rosa vol apostar més per l'actualitat i la informació i ha encarregat aquesta tasca a Marta González Novo. La seva secció es diu Informados i abordarà notícies nacionals i internacionals. Hi haurà un debat, connexions en directe i actualitat.

Què no pot faltar a un programa de Telecinco? Per descomptat, rumors, cor i debats entre famosos i tertulians. D'això se n'encarregarà Verónica Dulanto. Ja controla els temes més rellevants del món del cor, ja que és reportera d'El Programa de Ana Rosa, Ya es mediodía o Ya son las ocho.

Fins i tot ha presentat algun d'aquests programes quan l'ocasió ho ha requerit. Ara hi ha un soroll constant de telèfons de col·laboradors que es volen incorporar a l'espai.

El cop definitiu d'Ana Rosa Quintana a Cuarzo

Amb aquest encàrrec per als caps de setmana en mans d'Ana Rosa Quintana, Cuarzo, la productora de Viva la vida, queda tocada de mort. Centrada a la seva gran aposta, La isla de las tentaciones, s'ho juga tot a la cinquena edició d'aquest programa de parelles i temptacions. Si no és capaç d'enganxar l'audiència amb les noves parelles i les seves crisis, és més que probable que passi a formar part de la llista de productores que Mediaset ha deixat caure al llarg de la seva història.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana té moltes ganes de treballar a la nova temporada de Telecinco. | GTRES
 

Ana Rosa Quintana torna amb força per ocupar totes les hores possibles d'antena i formar part de la batalla televisiva. La guerra tindrà dos únics rivals, ella i La Fábrica de la Tele. Amb l'Operació Deluxe com la pesada espasa de Dàmocles, Ana Rosa les té totes per guanyar.