ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Ana Rosa Quintana demana més respecte per Belén Esteban

La presentadora ha sortit en defensa de la col·laboradora de ‘Sálvame’ després que hagin sortit a la llum noves informacions de la vida de Jesulín de Ubrique

Ana Rosa Quintana defensa a Belén Esteban
Ana Rosa Quintana defensa a Belén Esteban | TELECINCO

Tot i que ja fa 20 anys que Belén Esteban i Jesulín de Ubrique van trencar la seva relació sentimental, Belén torna a estar al centre de la polèmica, a causa de la possible crisi matrimonial que estarien vivint María José Campanario i el mateix Jesulín.

Fa pocs dies, el ‘paparazzi’ Diego Arrabal va revelar unes informacions en les quals afirmava que la principal culpable de la ruptura entre la parella era la mateixa Belén Esteban. Aquestes afirmacions han donat peu als rumors que circulen entre els col·laboradors de ‘Sálvame’ els quals pronostiquen que la de San Blas encara estaria enamorada del seu ex.

Ana Rosa Quintana surt en defensa de Belén

Molts dels seus companys i col·laboradors del programa han aprofitat aquestes informacions revelades per Diego Abarral per atacar i dubtar de la ‘La Princesa del pueblo’, tot i que ella sempre s’ha mostrat molt respectuosa amb María José Campanario i a la vegada també amb la seva parella actual, Miguel.

En canvi, la veterana presentadora de televisió, Ana Rosa Quintana, sí que va sortir en defensa de la de San Blas. Ana Rosa es va mostrar molt indignada amb aquestes informacions sobre la que va estar col·laboradora del seu programa durant nou anys i va voler demostrar-li el seu suport amb aquest missatge:

Ana Rosa defensa a Belén Esteban enmig de la polèmica
Ana Rosa defensa a Belén Esteban enmig de la polèmica | TELECINCO

 

«No hi ha dret, Belén té una vida, una boda d’aquí a poc temps, una filla gran que ha estudiat i que és una nena meravellosa. Tornar vint anys enrere perquè ell torna a torejar fa mala olor. Deixem-la tranquil·la que està en una època de la seva vida que se l’ha guanyat i ha superat moltes coses, ja està bé».

Aquesta no ha estat la primera vegada que Ana Rosa Quintana ha sortit en defensa de Belén Esteban, sinó que ja ho ha fet en diverses ocasions i sobre aspectes molt delicats de la vida de Belén com el judici amb Toño Sanchís o les disputes que va protagonitzar amb el també presentador Carlos Lozano.

Més rumors

Pocs mesos abans de la boda de Belén Esteban i Miguel, sembla que la popular col·laboradora no podrà evitar estar enmig de la polèmica i afrontar amb una certa tranquil·litat un dels moments més importants de la seva vida. I és que aquests darrers dies, no només ha sortit a la llum la suposada culpabilitat de Belén en la ruptura de la parella, sinó que també han aparegut rumors sobre una suposada infidelitat, quan encara eren parella, de Jesulín amb una coneguda presentadora de Telecinco.

Belén Esteban està molt feliç amb la seva parella, MIguel
Belén Esteban està molt feliç amb la seva parella, MIguel | INFORMALIA

 

Sense tenir més detalls i sense tenir la certesa de qui pot ser, ja han sortit a la llum noms com el de María Patiño o Cristina Tárrega. No sabem el que hi ha de cert en aquestes especulacions, el que sí que és cert és que aquests rumors no han agradat gens a ambdues i ho han negat rotundament.

Notícia relacionada: Belén Esteban s'enfada amb Paz Padilla per un comentari sobre Jesulín


Comentaris

envia el comentari