IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa Quintana es deixa el micro obert i parla de l'agressió a la neonazi de Múrcia

La gent ha reaccionat a les xarxes davant les paraules de la presentadora

Ana Rosa Quintana es deixa el micro obert i es filtra la seva opinió sobre l'agressió a la neonazi de Múrcia. | Mediaset

El Programa de Ana Rosa s'ha viscut aquest matí un curiós incident que, encara que potser semblar divertit, podria tenir greus conseqüències per a la protagonista. Mentre Ana Rosa parlava amb els seus col·laboradors sobre l'agressió a una neonazi en el que es coneix com a «guerra de carrer a Múrcia», en què s'enfronten bandes tant d'extrema dreta com d'extrema esquerra, va dir unes paraules que no van passar desapercebudes.

Diversos mitjans s'han fet ressò de la notícia de l'anècdota per la magnitud de les paraules d'Ana Rosa. «La Intocable», tal com es coneix a la seva zona la noia a qui van agredir, ha estat el punt de mira des que va patir la pallissa, ja que han estat molts els qui s'han posicionat a favor o en contra seu.

Quan Ana Rosa Quintana i els seus col·laboradors van decidir canviar de tema i donar pas a un altre vídeo, es va colar un comentari que va fer saltar de seguida les xarxes i va provocar el riure de milers d'internautes a qui els va fer gràcia l'espontaneïtat i claredat amb què Ana Rosa va opinar sobre l'agressió: «A mi em sembla bé que li hagin partit la cara», va afirmar la presentadora.

Aquestes són algunes de les reaccions dels usuaris de Twitter:


Comentaris

envia el comentari