Ana Rosa Quintana en una imagen de archivo

La frase d'Ana Rosa sobre el guanyador de Supervivientes que rebenta Espanya

La periodista ha lloat el guàrdia civil

Ana Rosa Quintana  ha tornat a mostrar una sincera declaració d'intencions aquest divendres 5 de juny. 'Telecinco' va emetre aquest dijous la gran final de 'Supervivientes', un dels programes més vists de l'univers 'Mediaset' en aquest 2020. Davant d'un 35% de l'audiència del reality de supervivència, la Guàrdia Civil Jorge Pérez va derrotar a Ana María Aldon, dona del torero Ortega Cano, a la final del concurs que presenta com cada edició el català Jorge Javier Vázquez.

Com tots els matins, Ana Rosa Quintana ha començat el seu programa amb el seu editorial, on ha parlat de les noves informacions sobre l'informe de la Guàrdia Civil  i la relació que va tenir amb la manifestació feminista del passat 8 de març.

Ana Rosa va enviar un missatge directe als crítics amb la Guàrdia Civil

Aquestes últimes informacions comentades a 'El programa de Ana Rosa', asseguraven que la Guàrdia Civil havia lliurat a la jutgessa que porta la investigació pel 8 de març un segon informe on s'inclouen les declaracions d'Irene Montero sobre el coronavirus  en la prèvia d'una entrevista. Però, en un segon informe, l'institut armat admet alguns errors en el primer, que estava ple d'inexactituds i diversos rumors.

Jorge Pérez amb el xec de 'Supervivientes'
Ana Rosa va parlar de Jorge, guanyador del premi final de 200.000 euros a 'Supervivientes' | Telecinco

Després d'analitzar les novetats del segon informe, la veterana periodista ha filat aquesta notícia amb la del guanyador de 'Supervivientes', també Guàrdia Civil, i ha enviat un missatge molt directe al seu fidel audiència:  «Saben vostès qui va guanyar?  Va guanyar la Guàrdia Civil. Això és el que hi ha», sentenciava Ana Rosa a l'inici del programa.

«El públic va votar a Jorge, el guàrdia civil, que va fer un concurs extraordinari», ha apuntat la periodista de Mediaset abans de seguir parlant del tema de l'informe policial sobre la manifestació del dia 8 de març.