Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa Quintana es trenca al tanatori en donar el seu últim adeu

La periodista, que està molt afectada per la notícia, ha abandonat el programa per fer costat als familiars de Pedro Trapote

Pedro Trapote Mateo, fill de l'empresari madrileny Pedro Trapote, ha mort aquest dimecres, 28 d'abril, amb 52 anys per una aturada cardiorespiratòria en la seva finca de Sevilla. Ana Rosa Quintana, que era molt bona amiga seva, s'ha mostrat afectada i consternada davant la notícia. 

Tot i això, en un principi es desconeixien les causes de la mort, que va mantenir en suspens a gran part del món de la tauromàquia perquè Trapote va anar a dormir i inesperadament ja no va despertar-se. Així mateix, el cos ha estat traslladat fins al tanatori de La Paz de Madrid, on la família ha rebut un centenar de visites.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La presentadora de 'El programa de Ana Rosa' tampoc ha volgut faltar al tanatori per donar-li el seu últim adeu. Així doncs, Ana Rosa Quintana ha abandonat l'emissió d'aquest dijous per traslladar-se fins al tanatori i fer costat a la família Trapote. 

La mort de Pedro Trapote

El conegut ramader de 52 anys i fill gran del famós empresari Pedro Trapote, ha estat trobat mort a la seva finca de 'Las Majadillas', situada al terme de la localitat sevillana Castillo de las Guardas.

Segons 'Efe', fonts pròximes a la família asseguren que per ara es desconeixen les causes de la mort, però podria haver estat una aturada cardiorespiratòria. Tal com expliquen les fonts, un dia abans de la mort, Trapote va traslladar-se fins a l'hospital de Sevilla perquè tenia certes molèsties i fins i tot es pensava que podria ser la Covid-19.

La periodista està destrossada

Molts dels espectadors s'hauran preguntat per què Ana Rosa no ha aparegut en el programa d'aquest dijous i Joaquín Prat ha estat l'encarregat de substituir-la. 

La presentadora Ana Rosa Quintana, no s'ha desplaçat sola fins al tanatori, sinó que ho ha fet acompanyada del seu pilar fonamental, el seu marit Juan Muñoz. A jutjar per les imatges, la presentadora s'ha mostrat visiblement afectada. De fet, dimecres va explicar que tenia molt bona relació amb Trapote. Per això, la periodista no ha dubtat en anar fins al tanatori per fer costat a la família Trapote. 

Evidentment, els familiars de Pedro Trapote han arribat trencats al tanatori. De la mateixa manera, també han aparegut altres celebritats que mantenien una estreta relació amb el difunt, com el cantant Juan Peña, Paloma Segrelles o la filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, Cayetana Rivera.

Amb tot això, la família Trapote assegura que el difunt era una persona molt simpàtica i empàtica. Per aquest motiu, era molt estimat en el món de la tauromàquia.