Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana trenca el silenci sobre els seus bessons en complir 18 anys

Ana Rosa celebra la majoria d'edat dels seus fills

Ana Rosa Quintana posseeix el títol de 'la reina dels matins' gràcies a l'èxit del seu programa a Telecinco. Recentment ha tornat al seu lloc després del càncer de mama que van detectar-li fa un any, sense perdre ni un sol dels seus seguidors. I és que, el seu èxit la precedeix convertint-la en un dels famosos més rellevants.

Tot i això, poc es coneix de la seva vida privada i, sobretot, dels seus fills. Ana Rosa és una feliç mare treballadora de tres fills que ha sabut protegir aquesta parcel·la tan íntima de la seva vida. Tanmateix, ara que els bessons han complert la majoria d'edat, la presentadora ha fet un pas endavant.

Ana Rosa Quintana celebra la majoria d'edat dels seus bessons

Ana Rosa ha estat de celebració aquest cap de setmana passat. Diumenge, 6 de novembre, els seus bessons van complir els 18 anys. Però al contrari del que molts poguessin pensar, els hereus de la presentadora continuaran sent anònims.

Cap dels tres fills volen passar a l'esfera pública i el seu desig és continuar gaudint de la tranquil·litat. Álvaro Rojo, el primogènit d'Ana Rosa que va tenir amb el seu primer marit, el periodista Alfonso Rojo, ha estat el primer a demarcar-se. Se'n sap que es dedica a les lleis i que ha evitat ser captat per les càmeres.

Ana Rosa Quintana
Els bessons d'Ana Rosa Quintana han fet la majoria d'edat | MEDIASET

Després de divorciar-se d'Alfonso, la presentadora va contreure noves núpcies amb Juan Muñoz, amb qui va ser mare dels bessons, Juan i Jaime. Tots dos van arribar quan Ana Rosa superava els 40 anys i va ser un dels embarassos que més expectació va causar.

Però ella sempre va preferir no parlar de la seva vida privada i així s'ha mantingut durant tota la vida. Un costum que també han heretat els seus fills, que tampoc no volen convertir-se en personatges famosos.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb un dels seus fills al festival Starlite
Els fills d'Ana Rosa volen seguir sent anònims | GTRES

Ara que han complert la majoria d'edat, no cal que les revistes pixelin les seves cares. Tot i això, tampoc és el seu desig que la gent els reconegui pel carrer.

Un desig que els fotògrafs semblen respectar, ja que no hi ha constància de cap instantània de Juan i Jaime. De fet, aquest últim va acompanyar la seva mare en la seva reaparició, però cap càmera va captar alguna imatge del jove.

Així va protegir Ana Rosa als seus fills

Han estat molt poques les vegades que Ana Rosa Quintana ha parlat obertament sobre la seva família. Només en plena pandèmia va confessar com li resultava de dur no poder anar a visitar els seus fills que, en aquell moment, estudiaven fora.

Així mateix, la presentadora sempre ha cuidat molt el fet de mostrar la seva família en públic i l'única foto que n'hi ha és de fa quatre anys. Des de llavors, no se sap res sobre els seus fills al marge de les seves aficions.

Foto de la família d'Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va blindar completament la privadesa de la seva família | GTRES

Per exemple, Jaime ha estat jugador de futbol al club de La Moraleja fins a la temporada passada. Per la seva banda, Juan s'ha decantat per altres coses que tenen poc a veure amb l'esport.

Mentre el primogènit d'Ana Rosa estudia les lleis, els bessons preparen el salt a la universitat, encara que es desconeix quins estudis faran. El blindatge que ha fet la periodista al voltant de la família ha donat bons resultats i sembla que així seguirà.

En el seu objectiu, la col·laboració de la productora ha estat cabdal. Sí, perquè va ser Quintana la qui va demanar expressament mantenir els seus fills al marge i així ho han fet. No n'hi ha cap instantània i així sembla que continuarà sent, malgrat ser els tres més grans.