Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Trucada 'bomba' a Ana Rosa en directe: «Estic cansada de mentides»

Isabel Pantoja ha intervingut per telèfon al plató de Telecinco

Ana Rosa Quintana ha rebut la inesperada trucada d'Isabel Pantoja. La 'tonadillera' ha intervingut via telefònica al programa de Telecinco, on ha esclatat després de les últimes revelacions del seu fill, Kiko Rivera. El DJ està travessant una complicada situació emocional i professional, després de sortir a la llum la seva infidelitat cap a la seva dona, Irene Rosales, mesos enrere. Així doncs, el fill d'Isabel Pantoja tornava a la televisió i se sincerarava a 'Sábado Deluxe'.

El retret d'Isabel Pantoja al seu fill, Kiko Rivera

A l'entrevista amb Jorge Javier, Kiko Rivera confessava diverses infidelitats a la seva dona en el passat i recaigudes en les drogues, així com la depressió que pateix des de fa un temps. En aquest moment, Isabel Pantoja va agafar el telèfon i va trucar al 'Deluxe' per dirigir-se al seu fill. Va mostrar-li tot el seu suport i afecte, però també li va recriminar el fet que anés a explicar els problemes a la televisió, en comptes de parlar-ho amb la seva família.

Kiko Rivera, a punt de plorar, després de les paraules de la seva mare a 'Dissabte Deluxe'
Isabel Pantoja ha trucat al programa per parlar amb Kiko Rivera | Mediaset

A més, va deixar-li entreveure que la situació actual, amb la pandèmia, era difícil per a tots, unes paraules que van semblar restar importància al problema del seu fill. «Saps com de malament està el món de la cultura ara. Si no pots treballar i la teva dona és la que ha de portar els diners a casa no passa res, no has de sentir-te malament. Mai et deixaré que estiguis a terra ni trist. No t'ho permetré, et fas mal tu i fas mal a les persones que t'estimem», deia la 'tonadillera' a 'Sábado Deluxe'. De fet, alguns personatges públics com el mateix Jorge Javier van considerar que les paraules d'Isabel Pantoja al seu fill van ser desafortunades i innecessàries.

Isabel Pantoja esclata amb Ana Rosa

Tot i les crítiques, Isabel Pantoja ha tornat a intervenir per telèfon a Telecinco. En aquesta ocasió, amb una trucada inesperada i tensa a 'El Programa de Ana Rosa', on hi havia la seva filla treballant de col·laboradora. La cantant s'ha mostrat molt furiosa amb l'opinió d'alguns col·laboradors de Telecinco, que han insinuat que la relació amb els seus fills està trencada. Isabel Pantoja ha desmentit aquestes informacions i ha retret al seu fill que no li expliqués la veritat, una actitud que no va agradar gens a la seva filla Chabelita.

«No ha de trucar a cap programa, els problemes se solucionen a casa», ha dit la germana de Kiko Rivera, que estava de tertuliana al programa. Davant aquesta petició, Isabel Pantoja s'ha posat encara més furiosa i ha esclatat, tot i els esforços d'Ana Rosa per calmar els ànims i rebaixar la tensió que hi havia al plató.

«Estic nerviosa i cansada d'escoltar mentides. Em vaig assabentar d'això del meu fill per televisió. Divendres em va dir que estava feliç i després em va avisar que no venia, perquè se n'anava al 'Deluxe'», ha assegurat la cantant.

A més, Pantoja ha volgut aclarir per què havia parlat així al seu fill. «Vaig voler donar a entendre que té solució, que hi ha milers de persones amb depressió. Que ningú dubti que jo estimo als meus fills. Em sap greu veure així al meu fill», ha resolt Isabel Pantoja a Telecinco.