Imatge d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa el dia de la seva tornada

Ana Rosa Quintana, en xoc: truca a la policia

Ana Rosa Quintana ha viscut moments de tensió i nerviosisme

El programa de Ana Rosa ha estat testimoni d'un altre capítol més relacionat amb l'afer d'Alba Carrillo i Jorge Pérez. El flirteig va començar en una festa convocada per la productora Unicorn Content, de la qual Ana Rosa Quintana és presidenta. L'actitud extremadament afectuosa de Jorge amb Alba va cridar l'atenció, encara més quan ell està casat i és pare de quatre fills.

Tot i que els protagonistes van intentar desmentir-ho, unes imatges van deixar constància de l'evidència. Ana Rosa va tractar l'assumpte i es va mostrar contundent: «Això és una cosa de companys i amics, no s'ha de gravar res, ni això ni res, perquè tothom estigui a gust».

Pérez va explicar al programa Fiesta que tot havia estat «un flirteig que se me n'ha anat de les mans» i desitjava recuperar la confiança de la seva dona. El programa de Ana Rosa ha emès unes imatges en què Jorge Pérez, nerviós, apareix fora del cotxe, mentre a l'interior hi ha Alícia i el bebè de tots dos.

Ana Rosa Quintana coneix la profunda crisi de la parella

La parella travessa una situació de crisi greu després de la informació i les imatges difoses, així com per l'exposició mediàtica. Isabel Rábago ha aportat detalls sobre la parella: «Jorge Pérez està amb la seva dona les 24 hores des d'aquell dia i Alicia ho sap tot». La col·laboradora s'atreveix a detallar que «no se'n separa en cap moment».

A més, Rábago aporta informació sobre els fills: «Alicia i Jorge han enviat els seus tres fills grans fora de Madrid, els han tret del col·legi». Segurament la parella vol que els seus fills estiguin al marge de la polèmica que envolta el pare aquests dies.

La dona del guàrdia civil està disgustada per les imatges i també per la imatge que se n'està donant, «Alícia està francament malament, no per Jorge, sinó perquè l'assenyalen a ella i perquè se'l qüestiona». La periodista considera que «s'està donant la imatge que és una dona freda, sibil·lina i calculadora».

Foto d'Ana Rosa Quitana veient el petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez.
Ana Rosa ha estat molt crítica amb els companys que van gravar Alba i Jorge. | Telecinco

El programa de Ana Rosa és testimoni del nerviosisme de la parella

El guanyador de Supervivientes 2020 està sent perseguit perquè aquests dies és el focus de la notícia: no pot més i esclata davant de la pressió mediàtica. Les seves imatges amb Alba Carrillo són motiu de conversa als platós de televisió. Com que els reporters el van acorralar, el guàrdia civil va baixar del vehicle, va trucar a la policia i va indicar que estava sent perseguit.

«Entenc que no li agradi aquesta situació, però és una història que ha transcendit als mitjans de comunicació. Només és una persona angoixada que treballa en aquest món. Ell va sortir conduint el seu propi cotxe i anava amb la dona… A més, els qui el coneixem sabem que és una persona molt tranquil·la i veiem que aquí està molt nerviós, incòmode i angoixat», va explicar Sandra Aladro, col·laboradora de El Programa de Ana Rosa.

La dona de Jorge està sent qüestionada

Isabel Rábago afegeix encara més detalls: «Jo sé en quin estat d'ansietat es troba Alicia dins aquest cotxe. No per culpa de la premsa, però sí per la situació. Està sobrepassada, està sentint moltes coses, s'adonen que algú l'està seguint i ella va amb el bebè de quatre mesos i l'està alletant» concloïa Rábago.

Una situació delicada en què Ana Rosa Quintana ha deixat clara la seva postura davant els fets succeïts: «A mi, com a presidenta d'aquesta companyia, no m'agrada que gravin en una festa privada, no m'agrada. Els que ho han fet que no ho tornin a fer, que no ho tornin a fer més», ha advertit.