IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa respon de forma contundent a Antonio David per les seves paraules sobre les dones maltractades

La presentadora li ha contestat que «és millor no ficar-se en jardins quan es té desconeixement»

Imagen de Ana Rosa y Antonio David Flores.

Antonio David Flores no deixa de ser notícia. Aquest mateix dimecres 15 de novembre ha rebut el Premi Lliura com a pare pel seu gran activisme durant aquests últims anys a favor de la custòdia compartida dels fills. Durant l'acte de recollida del premi, Antonio ha fet unes declaracions una miqueta dispars que no han agradat a tots, tal com revela 'Huffington Post'.

L'ex de Rocío Carrasco ha assegurat que «l'error de la llei de violència de gènere és per les dones que la utilitzen per posar denúncies falses» i ha afegit que «el pare que és denunciat a través de la llei de violència de gènere perd l'opció de la custòdia compartida».

Després d'aquestes paraules, Flores també ha fet referència a la seva situació personal, ja que va ser denunciat fa uns mesos per la seva exparella, Rocío Carrasco, i ara es troba a l'espera de la decisió que prengui el jutge sobre aquest succés.

Ana Rosa, en total desacord

Les paraules d'Antonio no han agradat gens ni mica a Ana Rosa Quintana que li ha donat una contundent resposta des del seu programa de Telecinco, 'El programa d'Ana Rosa'. «Antonio David té el seu propi problema. No s'ha de ficar en aquests jardins quan es té desconeixement. Les denúncies falses de violència de gènere són mínimes. Està demostrat. El normal és que els jutges i els experts protegeixin als nens si detecten un cas de violència de gènere», ha respost de forma contundent la presentadora de televisió.

Cal destacar que segons apunten les dades de l'any 2015, Ana Rosa té absolutament tota la raó sobre aquest fet, ja que d'un total de 129.292 denúncies presentades en els jutjats per aquesta causa, tan sols dos van ser falses. Una dada demolidora que deixa realment en molt mal lloc les paraules d'Antonio David Flores.


Comentaris

envia el comentari