Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana fa saltar les alarmes amb la data que canviarà tot a Telecinco

Ana Rosa Quintana està a punt per tornar a la televisió amb magnificència

Després de mesos lluitant contra el càncer, Ana Rosa Quintana ja està a punt per tornar, i així ho hauria comunicat als seus companys.

La reina dels matins ve amb moltes ganes de recuperar el seu lloc a Telecinco, malgrat les especulacions que han sorgit sobre la malaltia.

"La presentadora està pendent d'unes proves mèdiques i s'incorporarà a finals de mes al seu lloc de treball si així ho decideix el doctor que tracta la malaltia", revelaven fa poc.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana té moltes ganes de tornar a Telecinco | EUROPA PRESS

Tot i això, la distracció d'una reportera ha pogut concretar-os la data en què podrem gaudir novament d'Ana Rosa a les nostres pantalles. I serà abans del qual tots esperàvem, ni mes ni menys, que avui, 12 de setembre.

Queda clar que Quintana no s'ha volgut perdre un dels moments històrics més inoblidables de la televisió, la mort recent de la reina Isabel II.

D'aquesta manera, Joaquín Prat i Patricia Pardo es quedaran relegats a un segon pla, i Ana Rosa es posarà al capdavant de l'espai televisiu que porta el seu nom.

Ana Rosa Quintana amb Ana Teradillos, Patricia Pardo, Joaquín Prat, Sonsoles Ónega i María Rey
Ana Rosa Quintana, acompanyada dels companys i amics | GTRES

Tots dos fa temps que esperen la tornada de la seva cap, companya i amiga, cosa que han manifestat a cada oportunitat.

"Aquest equip és com una família i entre els uns i els altres hem suportat l'absència. Però tenim moltíssimes ganes que torni", confessava Bea Archidona fa poc.

"Pel seu caràcter i pel seu carisma omple el plató i la redacció. Aquest és el seu programa, porta el seu nom, i hi ha d'estar; estem desitjant que torni", deia sobre l'empremta que ha deixat la presentadora.

"Estic en un repte que s'ha d'afrontar agafant el toro per les banyes i per totes. Estem parlant d'estiu, quan els companys deixen el llistó molt alt, i òbviament més ella", reconeixia Archidona.

La reportera ha substituït els seus companys durant la temporada d'estiu, un lloc de molta responsabilitat i al qual ara ha de renunciar davant del seu retorn imminent.

Ana Rosa Quintana, a punt per tornar a la televisió

"Quan vaig rebre la notícia vaig fer que me la repetissin per assimilar-ho. Vaig sentir orgull, vertigen i nervis, però sobretot molta satisfacció per l'oportunitat que em donen de créixer on vull fer-ho", confessava emocionada.

"M'omple d'orgull perquè és un programa on fa molts anys, on tinc amics i companys, on he après tot. Què millor que aquí per aprendre aquest passet tan important per a mi com és presentar".

"Estaré on em diguin que sigui, on hagi d'estar, remant i sumant", comentava sobre la seva evolució dins de la productora Unicorn.

Fotografia d'Ana Rosa Quintana a la plaça de toros Las Ventas a Madrid
Fotografia d'Ana Rosa Quintana a la plaça de toros Las Ventas a Madrid | GTRES

Era el 2 de novembre passat quan Ana Rosa decidia sincerar-se amb la seva audiència i els revelava la seva lluita contra la malaltia.

"Normalment no he faltat a la meva cita amb vosaltres. Estic tan agraïda a tots els que ens heu portat aquí que he de compartir amb tots el més dur que m'ha passat a la vida", reconeixia.

"Avui em vull acomiadar per una temporada, espero que no sigui gaire llarga. M'han trobat un carcinoma en una mama", confessava molt emocionada.

Fotografia d'Ana Rosa Quintana en la seva última aparició pública a la plaça de bous Las Ventas de Madrid
Foto d'Ana Rosa Quintana en la seva última aparició pública a la plaça de bous Las Ventas de Madrid | Europa Press

Tot i això, la presentadora no ha perdut mai l'esperança, sabent que està envoltada de l'afecte la seva família i els seus companys.

"Sé que em curaré. Afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em tindrà allunyada d'aquest plató, d'aquests companys, que també són la meva família".

Mesos després, la pròpia Quintana revelava com estava portant el dolorós tractament. "Jo estic molt bé. La veritat és que, durant tot el procés, que és dur, no enganyaré, he tingut sort i ho he portat força bé".

"Després, amb tots aquests companys, que han fet un treball impressionant, tenia la tranquil·litat de dir que el programa anava sobre rodes i jo, a caseta observant. Però tinc moltes idees, eh?", assegurava.