Muntatge de fotos d'Ana Obregón i la seva néta, Ana Sandra Lequio Obregón, filla d'Aless Lequio

Ana Sandra Lequio: per què ha arribat a Espanya envoltada de guardaespatlles

Ana Obregón ha intentat que Ana Sandra passés desapercebuda

Ana Sandra Lequio ja és a Espanya. La neta d'Ana Obregón hi va arribar el darrer 31 de maig, envoltada de fortes mesures de seguretat. Una circumstància que ha cridat molt l'atenció i que va ser gravada per les càmeres dels reporters congregats a l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid.

Ningú sabia del cert quan es produiria el moment del retorn d'Ana Obregón amb la petita Ana Sandra Lequio a Espanya. El que sí que se sabia és que podia produir-se en les pròximes setmanes, però Ana va decidir avançar els seus plans i tornar dies abans. La presentadora té diverses cites aquest mes, com ara la Fira del Llibre a Madrid o la gravació de 'Mi casa es la tuya', on serà entrevistada per Bertín Osborne.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana Obregón somrient i el seu fill, Aless Lequio
Ana signarà exemplars de 'El chico de las musarañas' a La Fira del Llibre de Madrid. | España Diario

Ana Obregón ha sorprès per la manera com ha arribat a l'aeroport amb la seva neta

Ana Sandra ha aterrat a Madrid entre fortes mesures de seguretat. Hi havia fins a sis persones diferents, entre personal de l'aeroport i de membres de seguretat, per protegir la nena. Ana intentava sense èxit passar desapercebuda amb la dona que l'ajuda en la cura de la nena.

La companyia amb què volaven oferia un servei VIP d'assistència que facilitava agilitzar les gestions en arribar i sortir per una altra porta diferent a la de la resta de passatgers. Tot i això, la presentadora no ha pogut evitar que hi hagués testimonis del moment. Conscient de l'expectació que genera el seu retorn a Espanya, Obregón va pensar que, en triar la zona 'premium' de l'aeroport, podria evitar mirades de curiositat.

Imatge d'Ana Obregón amb la seva neta Ana Sandra Lequio a Espanya
Obregón va triar la zona VIP de l'aeroport per a la seva arribada. | GTRES

A les imatges que han transcendit de la seva arribada, es pot veure Ana Obregón amb Ana Sandra en tot moment als braços. Després de passar uns minuts, totes dues han pujat en un vehicle que anava conduït per un xòfer. Ana lluïa un vestit florejat i unes sabatilles, cobria els seus ulls amb unes ulleres de sol enormes que només es va retirar durant escassos segons.

Ana Obregón mostrava un gran somriure, senyal del feliç moment que viu al costat de la seva neta. La protagonista de 'Ana y los 7' anhelava aquest moment d'arribar a casa seva a Madrid amb la petita Ana Sandra. Comença, doncs, una nova vida per a la presentadora, qui pròximament signarà exemplars de El chico de las musarañas a La Fira del Llibre de Madrid.

A Ana li esperen uns dies intensos en què tornarà a acaparar l'atenció dels mitjans. La família de l'actriu, per la seva banda, serà la primera a conèixer la petita que només han vist per videotrucada. Qui no s'ha volgut pronunciar sobre si es trobarà o no amb Ana Sandra és Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio parla sobre el retorn d'Obregón a Espanya amb la seva neta

L'aristòcrata, que col·labora a 'El programa de Ana Rosa', va afirmar desconèixer la data en què Obregón tornava a Espanya amb la nena. «Sorprenent, però no tenia la data marcada a l'agenda. No en tenia ni idea, però benvinguda, molt benvinguda», afirmava davant les càmeres.

Muntatge de fotos d'Alessandro Lequio i Ana Obregón sostenint en braços la seva néta, Ana Sandra Lequio
Alessandro Lequio no ha volgut aclarir si coneixerà o no Ana Sandra. | España Diario

Preguntat per Joaquín Prat sobre si acudiria o no a conèixer la nena, l'exparella d'Ana Obregón ha estat contundent: «No et respondré perquè d'aquest tema com tots els relacionats amb el meu fill jo no parlaré i així em mantindré», assenyalava.

Sigui com sigui, aquest mes de juny tindrem oportunitat de veure Ana Obregón davant dels mitjans. Està previst que sigui la convidada de Pablo Motos a 'El Hormiguero', un programa que previsiblement aconseguirà una gran dada d'audiència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!