Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce

Ana Soria confirma que ha fet el pas amb Enrique Ponce

Ana Soria desmenteix així els rumors de crisi

Ana Soria és molt feliç al costat d'Enrique Ponce. La parella continua amb la seva vida a Almeria lluny del focus mediàtic, i cada vegada intenten fer nous passos per consolidar la relació. Això serveix, en certa manera, per fer callar aquells que deien que estaven a la vora de la separació.

El passat 29 de desembre de 2021, van decidir crear una societat sota la denominació de Kranevittes 22 SL. Es troba a la seva terra natal i es dedica a la promoció immobiliària. Tots dos apareixen amb el càrrec d'administrador solidari de la companyia.

Fa uns dies, 'El Español' informava que Soria i el torero havien adquirit una parcel·la a una zona exclusiva d'Almeria. Previsiblement per construir-hi un xalet. És una prova més que aquesta història d'amor va de debò.

Enrique Ponce intervenia fa un parell de setmanes en un programa de Telecinco per mostrar el seu afartament pel tracte que rebien. Negava per enèsima vegada que estiguessin travessant per un mal moment i sol·licitava que els deixessin en pau.

▶️ La drástica decisión de Enrique Ponce que no gustará a su exmujer Paloma Cuevas

Últimament s'ha especulat molt respecte a la seva relació. Alguns mitjans, citant persones de l'entorn de l'estudiant de Dret, assenyalaven que cada dia estaven més distanciats. Seguien residint sota el mateix sostre, però passaven molt poc temps junts.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
Ana Soria ha constituït una societat amb Ponce. | INSTAGRAM: CFANS_ANA 

És possible sigui cert, però seria lògic tenint en compte que intenten seguir amb les seves vides amb normalitat. La jove continua centrada en els seus estudis universitaris, mentre que Enrique Ponce estava preparant la seva tornada a les places. En qualsevol cas, no hi ha motius de pes per creure que aquest romanç no hagi de funcionar.

Ana Soria intenta portar una vida molt tranquil·la a Almeria amb el seu xicot. Intenten passar desapercebuts, encara que tampoc s'amaguen. El torero ha entrat amb bon peu a la casa familiar de la seva xicota, on l'han rebut amb els braços oberts.

Asseguren que la crisi econòmica ha pogut passar factura a Ponce recentment. De fet, ha decidit llogar La Cetrina, una finca de grans dimensions on tenia posades moltes esperances. Segons 'ABC', en aquests moments s'estaria llogant per a la celebració de casaments per 5.000 euros al dia.

Seria una manera més de treure rendiment a una propietat que té unes despeses de manteniment molt elevades. Sembla que fa molt de temps que intenta vendre-la, però sense gaire èxit. Està valorada en 3,5 milions d'euros, cosa que fa enrere els possibles interessats.

Tot i això, el torero disposa d'altres fonts d'ingressos més enllà dels bous. Compta amb diverses propietats immobiliàries que cada mes suposen una important quantitat de diners.

Enrique Ponce i Ana Soria.
La parella té plans de futur a Almeria. | GTRES 

Ana Soria aconsegueix consolidar la relació

Ana Soria fa un pas més en la relació creant aquesta societat empresarial juntament amb Enrique Ponce. Es desconeix el propòsit real d'aquesta companyia, encara que els podria servir per declarar futures propietats que vagin adquirint.

Ella està molt centrada en els estudis de Dret, i la seva família vol que en primer lloc acabi el grau. A partir d'aquí, ja podria fer plans de futur amb el destre. Tot apunta que intentaran fer la seva vida a Almeria.

A la ciutat andalusa han trobat el lloc perfecte per continuar gaudint del seu amor amb total discreció. Tenen, a més, el suport de la família. Així ho demostra el fet que la societat constituïda tingui el seu domicili fiscal al despatx d'advocats del seu pare.

Res no aconseguirà interposar-se en la relació d'Ana Soria i el destre. Estan més enamorats que mai i ja tenen al cap més plans de futur.