Ana Soria i Luis Lorenzo

Ana Soria confirma la seva relació amb l'actor Luis Lorenzo, acusat d'assassinat

Ana Soria té un inesperat nexe d'unió amb ell

Ana Soria, la parella d'Enrique Ponce, es troba vivint un moment dolç al costat del seu xicot, ja que tenen plans de casament. Però fins arribar aquí ha hagut de suportar tota mena de rumors i informacions. I ara, quan estava més tranquil·la, se l'ha vinculada a l'actor Luis Lorenzo, que està acusat d'assassinat.

En concret, el que ha passat és que s'ha revelat que ella ha tingut certa relació amb la dona d'ell, Arancha Palomino. Dona que també està implicada en el cas tràgic.

Davant la publicació d'aquest suposat contacte, la noia del torero no ho ha volgut negar. Això sí, ha introduït matisos.

Ana Soria, al punt de mira per la seva relació amb la dona de Luis Lorenzo

La parella de Ponce s'haurà quedat de pedra, com tots, quan s'ha conegut la detenció de Luis i de la seva dona. Tots dos, que estan en llibertat vigilada, han estat acusats d'haver assassinat la tieta d'ella per quedar-se amb el patrimoni de la dona. Això sí, s'han declarat innocents.

El cas ja està sent investigat i ara és molta la informació que s'està publicant sobre això. I gran part de les notícies que estan apareixent tenen com a objectiu conèixer més sobre el matrimoni. Per això ara n'ha sortit una que vincula Soria i la dona de l'actor.

Luis Lorenzo somrient
Arancha Palomino, la dona de Luis Lorenzo, presumía de tenir contacte amb Ana Soria  | Catalunya Diari

El diari ABC és el que s'ha fet ressò que l'ara acusada, de 37 anys, està estudiant Dret. I precisament aquests estudis són els que van fer que entrés en contacte amb Ana. Fonts properes a l'ara implicada en un assassinat indiquen que ella presumia de conèixer la jove de la facultat.

Aquí no quedava tot, doncs, a més, afirmava que fins i tot la xicota del torero valencià l'havia convidada a casa seva. En efecte, li havia ofert la possibilitat que passés amb ella i el seu noi uns dies de descans a casa seva a Almeria.

Ana Soria confirma conèixer Arancha Palomino

La jove d'Almeria segur que no s'imaginava que la seva figura es relacionaria en aquest moment amb la de Lorenzo. Però per evitar que es generin rumors i especulacions, ha decidit parlar-ne.

Així, ha concedit unes paraules a l'esmentat ABC i ha afirmat que sí que coneix Arancha. Exactament ha explicat que van arribar a coincidir als exàmens de diverses assignatures. I, de la mateixa manera, ha deixat clar que fa molt que no en sap res.

Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol
Ana Soria reconeix haber coincidit amb l'acusada, però res més  | GTRES

A més, ha estat molt contundent en afirmar que l'esmentat matrimoni no ha estat mai amb ella a casa seva. Fins i tot ha indicat que en cap moment no tenia previst gaudir d'uns dies de descans amb ells.

La darrera hora del singular cas

La xicota d'Enrique Ponce ha aclarat contundentment les especulacions sobre la seva relació amb els ara acusats. Aquests han estat 'enxampats' per la premsa al mig del carrer i no han dubtat a aprofitar per fer les seves primeres declaracions. Luis ha pres la paraula per dir: «Tant la meva dona com jo som completament innocents».

«Confiem en la feina que fa la justícia i demano respecte a tots els mitjans per un dret constitucional que és la presumpció d'innocència. Estic absolutament convençut que això quedarà aclarit i l'únic que desitjo és que sigui com més aviat millor. No parlaré res més».

Després, ella ha afegit: «Tot això que s'està filtrant mediàticament és fals i s'acreditarà documentalment. Apel·lo a la presumpció d'innocència, confio en la justícia i la meva única intenció és prestar la màxima col·laboració per aclarir la situació com més aviat millor. Tenim la consciència tranquil·la i vull dir que hi havia una persona encarregada de la cura de la meva tia, contractada 24 hores».