Ana Soria i Enrique Ponce parlen obertament dels rumors d'embaràs

La parella trenca el silenci i desmenteix els rumors d'embaràs

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
La parella ha trencat el silenci | Twitter (@lecturas)


Enrique Ponce i Ana Soria estan molt enamorats, o almenys així ho demostren a les xarxes socials, on s'envien missatges d'amor i publiquen fotografies romàntiques. De fet, una d'aquestes fotografies ha fet saltar les alarmes i ha generat rumors sobre un possible embaràs. 

Enrique Ponce i Ana Soria desmenteixen els rumors d'embaràs

«Lliga'm als teus ulls, deixa'm mirar-te», és el text que ha escrit Ana Soria en una 'storie' en què es fa un petó apassionant amb Enrique Ponce. Fins aquí tot normal, si no fos perquè en la fotografia es pot observar com tenen les mans entrellaçades sobre l'abdomen d'Ana, fent pensar que podria estar embarassada. 

Evidentment, les xarxes socials s'han omplert de comentaris i els mitjans de comunicació s'han fet ressò. Enrique i Ana viuen junts en un luxós pis d'Almeria junt amb la seva nova mascota, un preciós gosset que té a la parella molt entretinguda.

Captura storie Ana Soria i Enrique Ponce donant-se un petó i amb les mans entrellaçades sobre l'abdomen d'ella
La fotografia que ha fet saltar les alarmes sobre l'embaràs d'Ana Soria | Instagram

Cal recordar que Ponce ja té dues filles del seu anterior matrimoni amb Paloma Cuevas. Ara bé, segons informa la revista 'Hola', Ana Soria i Enrique Ponce s'han pronunciat al respecte i han desmentit els rumors d'embaràs. Així doncs, la fotografia és una prova més de l'amor que senten l'un per l'altre, com moltes altres fotografies que han compartit a les xarxes socials.

Una història d'amor que celebrarà el seu primer any

Ana Soria i Enrique Ponce no poden estar més feliços. En uns dies la parella celebrarà el seu primer aniversari i s'espera que ho facin amb magnificència. Ara bé, des que es va fer pública la relació, han hagut de fer front a nombroses polèmiques.

Durant els primers mesos de relació no van publicar cap fotografia junts, però des que es va fer públic, hem pogut veure moltes imatges i missatges d'amor de la parella. És per això que Enrique Ponce va estar en el punt de mira dels mitjans de comunicació, ja que es considerava que no respectava a les seves filles i a Paloma Cuevas.  

Amb tota la polèmica, la parella va aparèixer en un acte públic en què Ana Soria acompanyava a Enrique Ponce a una cursa de toros a Granada. La presència de la jove andalusa va sorprendre els periodistes, que van estar molt pendents d'ella. 

Ana Soria ha de conviure amb els accidents del torero. De fet, la model recorda amb dramatisme el moment en què el torero va patir una agafada mentre torejava a El Puerto de Santa María. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt. La jove model ha estat molt pendent de Ponce després que aquest fos operat per una hèrnia inguinal a Jaén.

Amb tot això, és evident que Enrique i Ana estan vivint un dels seus millors moments com a parella i, per tant, no seria estrany que en uns mesos anunciessin el seu enllaç. Ara bé, el nadó haurà d'esperar una mica més.


Comentaris

envia el comentari