L'ex d'Ana Soria relata que podria haver-hi un segon torero

Joaquín no ha estat capaç d'assegurar que el torero amb qui parlava Ana era Ponce

Enrique Ponce i Ana Soria en una imatge d'arxiu
Enrique Ponce i Ana Soria tenien previst casar-se aquest setembre | Catalunya Diari

Des que es va fer pública la notícia del nou romanç entre Enrique Ponce i Ana Soria ara ja fa vuit mesos, els seus noms no han deixat de repetir-se als mitjans de comunicació. El torero ja està en tràmits de divorci de Paloma Cuevas, la seva futura exdona, i segons les declaracions de fonts pròximes a ells, la influencer i Enrique ja tenen plans de futur per a anar-se'n a viure junts i per casar-se. 

No obstant això, ara han tornat a fer-se eco gràcies a l'ex d'Ana Soria, Joaquín Giménez, que ha estat al plató de 'Viva la vida' amb Toñi Moreno per a parlar sobre la parella del moment. Joaquín va mantenir una relació amb la influencer des de desembre de 2018 i juliol de 2019. Té 25 anys i és llicenciat en Relacions Laborals.

Un altre torero?

A l'entrevista, ha explicat que el romanç entre ells va acabar de manera sobtada quan ell va esbrinar que Ana estava parlant amb «un torero gran, casat i amb fills». Va ser aleshores quan ella li va demanar que mantingués tot en secret i ha manifestat que va ser advertit pels advocats de l'ara xicota d'Enrique Ponce perquè no parlés del seu nou romanç.

Encara que tot apunta al fet que es tracta de l'ex de Paloma Cuevas, Joaquín no ha estat capaç d'assegurar que el torero amb qui parlava Ana era Ponce o un altre torero. A més, ha assegurat que malgrat que la relació entre Ana i ell va acabar quan va descobrir les converses, el romanç no va acabar per aquest motiu, sinó perquè l'amor es va anar marcint a poc a poc. 

«A ella la veig impactada, il·lusionada però per la diferència d'edat, no sé si arribarà lluny. No li veig futur», ha declarat en el programa de Telecinco presentat per Toñi Moreno. I és que Enrique Ponce i Ana Soria es treuen més de 20 anys. De fet, fa tan sols unes hores, que es va fer pública la notícia de la primera baralla entre el torero i la influencer. Tots dos van protagonitzar una forta discussió a la platja de Cap de Gata a Almeria.


Comentaris

envia el comentari