Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce

Ana Soria se'n va d'Espanya amb un altre torero i paralitza Enrique Ponce

Ana Soria i Enrique han pres una decisió important

Ana Soria va saltar a la fama després de començar una relació sentimental amb Enrique Ponce, un dels toreros millors pagats del moment. Aquest festeig ha estat en boca de tots durant molt de temps perquè s'ha convertit en el malson de l'exdona d'ell. Paloma és empresària i forma part de la crònica social des de fa anys, per això és una cara molt respectada.

Ana Soria és al punt de mira de la premsa, però la veritat és que ella no ha fet res per cridar l'atenció dels mitjans. Porta una vida tranquil·la a Almeria, la seva ciutat natal, i està centrada en els seus estudis de dret perquè vol ser una gran advocada. Segons publica el mitjà Informalia, aquests plans es veuran interromputs per un viatge a Mèxic.

Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria
Ana Soria acompanyarà a Enrique en un viatge important | Catalunya Diari

Ana sortirà d'Espanya amb el seu xicot Enrique i amb el torero José Tomás, un dels grans amics de l'exmarit de Cuevas. Tots dos mestres tenen una cita important a la plaça de bous mexicana Monumental de Aguascalientes. L'estudiant de dret ha sorprès la seva parella en acceptar la invitació d'anar-hi, ja que tots pensaven que es quedaria a Almeria.

Ana coneix força bé José Tomás, el torero que l'acompanyarà en un dels viatges més importants de la seva vida. Enrique li ha promès que es retirarà, però abans es vol acomiadar dels seus fans mexicans per guanyar uns quants diners. Seguint les dades publicades, no té cap problema econòmic, però fa molt de temps que està sense treballar i vol sanejar els seus comptes bancaris.

El torero Enrique Ponce passejant amb la seva xicota Ana Soria i amb mascaretes
Ana Soria confia plenament en Ponce | GTRES

Enrique ha fet feliç la seva parella convidant-la a Mèxic, ja que demostra que vol que formi part del seu cercle d'amistats. Alguns periodistes han especulat sobre una possible crisi, però l'únic fet cert és que la parella està passant un moment idíl·lic. Han tingut algunes discussions, malgrat que l'entorn garanteix que no hi ha hagut cap enfrontament fora del que és normal.

Ana Soria convenç Ponce: «Viure al màxim»

Ana ha estat acusada d'estar amb Enrique per interessos mediàtics, però no és veritat i la prova és que no ha concedit mai entrevistes. Respon de manera amable a les preguntes dels reporters, malgrat que en cap moment no ha participat en el negoci del cor. Suposadament va ser ella la que va convèncer a Enrique perquè abandonés les rodes, ja que volia estar tranquil·la una temporada.

Soria viatjarà fora d'Espanya acompanyada de José Tomás, un torero que treballarà amb l'exmarit de Paloma a l'última correguda. L'estudiant de dret serà testimoni d'un esdeveniment històric, ja que el seu xicot és un professional de primera. Els amants dels bous el consideren un referent, per això tots els seus projectes generen tanta expectació.

Enrique, segons el portal Informalia, ha pensat que l'únic que necessita és «viure al màxim» al costat de la seva parella i dels seus amics. Per aquest motiu ha convidat el seu company José, ja que vol que ell també gaudeixi de l'esdeveniment que té preparat. Mèxic l'espera amb els braços oberts i els experts asseguren que el comiat passarà a la història.

Ana Soria i el document que va posar en perill la seva relació

Ana ha estat qüestionada per tots pel simple fet de ser una de les grans enemigues de Cuevas. L'empresària, segons ha sortit publicat, va trigar molt a signar els papers de la seva separació perquè no hi estava d'acord. Suposadament aquest atreviment va posar en perill la relació d'Enrique i la seva xicota.

Enrique s'ha quedat paralitzat en descobrir que Soria volia viatjar a Mèxic, ja que pensava que no acceptaria la proposta. La noia no vol formar part del món del cor i sap que aquest gest posarà en perill la seva discreció, però vol córrer el risc. Sap que viurà un esdeveniment històric i està disposada a situar-se a primera línia temporalment.